Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim canm ama bence panik yapma sanirim benim gibi biraz paniksin sende ama gercekten bi sikinti olsa soylerdi doktorun hem zaten 12. haftada iki tarama yapilcak orda daha net cikacak sonuclarin bir daha ki randevunda sorarsin ama panik yapacak bisey yokEşim de öyle diyor uzun uzun baktı görse derdi dedi hani ense kalınlığı söyleyip normal dedi ama burunla alakalı bir şey demedi.. Yok canım bu var net diğerleri cinsiyeti kafa ölçümü falan net yüzün göründüğü bu.. Ne zormuş anne olmak![]()
Gayet düzgün bence canım.Eki Görüntüle 1917318 Hanımlar geçen hafta kontrole gittik ultrason da doktorumuz baktı ama bugün aklıma geldi burun kemiği ile ilgili bir şey söylemedi. Aklıma takıldı ya bakıyorum ultrason fotolarına anlamadım dainsan hamileyken ne kadar çok takılıyormuş ya bir de siz bakar mısınız?
Sağol canım valla içimi rahatlattınızGayet düzgün bence canım.
Merhaba. Simdi forumda arastirma yaparken konunuza denk geldim. 4 sene gecmis uzerinden, o gun yasadiginiz kaygiyi simdi ben yasiyorum. Dun ikili test yaptirdim ve doktor burun kemigiyle ilgili hic bisey soylemedi. Ultrason resminde de yuzu elleriyle kapali gibi asagi donuk ve gozukmuyor. Icime kurt dustu. Siz bir sorun yasamadiniz insallah degil mi?Eki Görüntüle 1917318 Hanımlar geçen hafta kontrole gittik ultrason da doktorumuz baktı ama bugün aklıma geldi burun kemiği ile ilgili bir şey söylemedi. Aklıma takıldı ya bakıyorum ultrason fotolarına anlamadım dainsan hamileyken ne kadar çok takılıyormuş ya bir de siz bakar mısınız?
Yok canım aynen bende ikili tarama testi yaptırdım sonuçlarım güzel geldi bir de ensesini ölçmüştü orada da iskonto yoktu sonrasında bende sormadın inanki burun kemiğini çünkü 3 boyutlu ultrasona geçmiştik artık. Oğlum sağlıklı çok şükür 3,5 yaşındayız darısı sana bi avazda içini ferah tut zaten doktorlar bi sıkıntı görse söylerlerMerhaba. Simdi forumda arastirma yaparken konunuza denk geldim. 4 sene gecmis uzerinden, o gun yasadiginiz kaygiyi simdi ben yasiyorum. Dun ikili test yaptirdim ve doktor burun kemigiyle ilgili hic bisey soylemedi. Ultrason resminde de yuzu elleriyle kapali gibi asagi donuk ve gozukmuyor. Icime kurt dustu. Siz bir sorun yasamadiniz insallah degil mi?
Tesekkur ederim❤ bahti guzel olsun kucuk prensinYok canım aynen bende ikili tarama testi yaptırdım sonuçlarım güzel geldi bir de ensesini ölçmüştü orada da iskonto yoktu sonrasında bende sormadın inanki burun kemiğini çünkü 3 boyutlu ultrasona geçmiştik artık. Oğlum sağlıklı çok şükür 3,5 yaşındayız darısı sana bi avazda içini ferah tut zaten doktorlar bi sıkıntı görse söylerler