Burun kemiği ?

Bileran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
397
261
103
Hanımlar geçen hafta kontrole gittik ultrason da doktorumuz baktı ama bugün aklıma geldi burun kemiği ile ilgili bir şey söylemedi. Aklıma takıldı ya bakıyorum ultrason fotolarına anlamadım da insan hamileyken ne kadar çok takılıyormuş ya bir de siz bakar mısınız?

Allah korusun Bi sorun olsa doktor bunu asla atlamaz Can'ım. Çünkü ilk baktıkları şey ense ve burun

canim benim doktorumda bugun ayni konuya degindi burun olusumu genetik durumlar icin onemliymis bisey olsa soylerdi bu fotoda cok net degil acisi bir goruntu mu verdi sana benim.4 goruntum var 2 sibde gorunuo ikisinde gorunmuo panik yapma bi sikinti yoktur

Eşim de öyle diyor uzun uzun baktı görse derdi dedi hani ense kalınlığı söyleyip normal dedi ama burunla alakalı bir şey demedi.. Yok canım bu var net diğerleri cinsiyeti kafa ölçümü falan net yüzün göründüğü bu.. Ne zormuş anne olmak

anladim canm ama bence panik yapma sanirim benim gibi biraz paniksin sende ama gercekten bi sikinti olsa soylerdi doktorun hem zaten 12. haftada iki tarama yapilcak orda daha net cikacak sonuclarin bir daha ki randevunda sorarsin ama panik yapacak bisey yok

20. Hafta ayrıntılı ultrasonda da daha net bilgiler veriyorlar o zaman herşey daha kesin konuşulabiliyor bebeğin vücudundaki beyaz yerler kemiksi oluşumları gösteriyor

Resimde bebeğin başını hafif diğer tarafa çevirmiş gibi geldi bana belki ondan da öyle görünüyor gibidir :)

Aynen paniğim çok ya maalesef bir de her şeyi takıntı haline getiriyorum bakıp bakıp duruyorum fotolarına zaten zaten bir ara hareket etti o ana da denk gelmiş olabilir bakalım diğer randevumuz da sorularımı hazırlayıp gitçem böyle düşünmektense

Burun değil nazal kemik gibi bir şey diyor. benim doktorum ölçüm yapıp hemşiresine söylerken dikkat ettim ben. Normaldir. Ense ölçüp burun ölçmeden bırakmaz zaten.

Bende 2 li tarama yaptırdığımda burun kemiğine bakılmamıştı ama 13+4 te ki kontrolde başka doktor baktı ve gördü bakılması gerektiğini söyledi ama işte bazı doktorlar ihmal ediyor. Burun kemiği bu fotodan anlaşılmaz yüzünün ön tarafından görülüyor alından burnuna bir kemik oluşması lazım

Gayet düzgün bence canım.

Merhaba. Simdi forumda arastirma yaparken konunuza denk geldim. 4 sene gecmis uzerinden, o gun yasadiginiz kaygiyi simdi ben yasiyorum. Dun ikili test yaptirdim ve doktor burun kemigiyle ilgili hic bisey soylemedi. Ultrason resminde de yuzu elleriyle kapali gibi asagi donuk ve gozukmuyor. Icime kurt dustu. Siz bir sorun yasamadiniz insallah degil mi?

Yok canım aynen bende ikili tarama testi yaptırdım sonuçlarım güzel geldi bir de ensesini ölçmüştü orada da iskonto yoktu sonrasında bende sormadın inanki burun kemiğini çünkü 3 boyutlu ultrasona geçmiştik artık. Oğlum sağlıklı çok şükür 3,5 yaşındayız darısı sana bi avazda içini ferah tut zaten doktorlar bi sıkıntı görse söylerler

Tesekkur ederim❤ bahti guzel olsun kucuk prensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…