Merhaba kızlar.20 gün önce hem hastalık hem estetik amaçlı ameliyat oldum.ameliyttan 9 gün sonra alçım ve tamponlarım çıkarıldı.burnum iki gün dinlendirilip tekrar 5günlük alçıya alındı.bu süreç ameliyat öncesinde bana söylendi o yüzdn şaşırmadım.vel hasıl 14 günün sonunda alçım cıktı rahatladım.daha önceki burnum kemerli ve ucu hafif düşüktü.ben kemeri gitsin yeter diyordum doktorum ucunu da biraz kaldırmak gerektiğini söyledi ve ikna olup ameliyat oldum.her sey cok iyi gidiyor derken doktordan eve geldiğimde burnumun kenarında çukurluk fark ettim.hemen doktor a foto gönderdim korkma cildin ince bazı yerler ödemini daha erken atabilir dedi.sonra kontrole gittiğimde alçının sıktığı yerlerde ödemler böyle olabilir dedi.masaj yaptı ve gerçekten çok canım yandı benimde günde 3 -4 kez yapmamı tembihledi.geçer dedi.sizce gecer mi?deneyimi olan a rkdaşlr ,psikolojim çok bozuldu...bu arada çok rahat nefes alabiliyorum eski halime göre cok iyiyim ama görsel olarak....foto eklemeye çalışacağım.internette çok arştırdım hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.belki nurdan birileri fikir verebilir.şimdiden teşekkür ederim