- Konu Sahibi kahveRengi06
-
Ben çok beğendim kime yaptırdınız birde ne kadar ödedinizMerhaba arkadaşlar. 2 buçuk ay önce Ankarada şimdilik(!) ismini vermek istemediğim bir doktorda burun estetiği oldum. burnumun tam kökünde gözlük takarsınız da iz kalır ya, ona benzer ve gittikçe de aşağı doğru inen uzayan çukurlar var. doktor ödemler ilk yukardan inmeye başladı, geçer zamanla dese de içim hiç rahat değil. ayrıca bu ödem de burnumun tam ortasında toplandı kaldı sanki. fikirlerinizi alabilir miyim çok moralim bozuluyoryandan güzel ama önden çok çirkin bir burun bu
cok tesekkur ederim. henuz sureci tamamlamadigim dusuncesi icinde doktorun ismini yazmak istemiyorum cunku kendisi bu sitede hem begeneni hem de begenmeyeni oldukca fazla bir beyfendi... belki de beni burnumla ilgili tedirgin eden de budur. size isim ve fiyat bilgisini ozel mesaj atiyorum. sevgiler.Ben çok beğendim kime yaptırdınız birde ne kadar ödediniz
umarim soylediginiz gibi zamanla kaybolur. cok tesekkur ederim.Eğer aynı şeyse o kısım geçiyor asagıda ödem olduğu icin orası orantısız duruyor ki sizin çok yok bile. Ödem asağıda ve üst taraf incelmişken böyle bi görüntü oluşuyor 6.aya kadar kaybolur bu arada özellikle yandan harika gözüküyor burnunuz
Kbb ye mi oldunuz?bakın bu çöküntüler uzaktan da baya kahverengi leke şeklinde belirgin. fikri olanlardan biraz daha yorum bekliyorum arkadaşlar
hayır plastik cerrahKbb ye mi oldunuz?
ben cokukluk goremuyorum gercekten gayet guzel gorunuyor.burada o kadar problemli burnu olan var ki bence sukredin ve cok mukemmelliyetci olmayin. gercekten sorun yok gayet guzelbakın bu çöküntüler uzaktan da baya kahverengi leke şeklinde belirgin. fikri olanlardan biraz daha yorum bekliyorum arkadaşlar
çok teşekkür ederim. muhakkak ki daha büyük sorunlar yaşayanlar vardır çok haklısınız. galiba herkesin derdi kendine büyük geliyor. o ameliyat kararini vermek, maddi manevi fedakarlık etmek, sürecin kendisi baya sancılı biliyorsunuz, haliyle tedirginlikler oluyor, istiyorsunuz ki karşılığı güzel olsun, mutlu etsin. karşılıklı fikir alıp verdikçe haliyle biraz olsun yüreğinize su serpiliyor.ben cokukluk goremuyorum gercekten gayet guzel gorunuyor.burada o kadar problemli burnu olan var ki bence sukredin ve cok mukemmelliyetci olmayin. gercekten sorun yok gayet guzel
sabredelim duzelecek diye umit ediyorumçok teşekkür ederim. muhakkak ki daha büyük sorunlar yaşayanlar vardır çok haklısınız. galiba herkesin derdi kendine büyük geliyor. o ameliyat kararini vermek, maddi manevi fedakarlık etmek, sürecin kendisi baya sancılı biliyorsunuz, haliyle tedirginlikler oluyor, istiyorsunuz ki karşılığı güzel olsun, mutlu etsin. karşılıklı fikir alıp verdikçe haliyle biraz olsun yüreğinize su serpiliyor.
Geçmiş olsun diyelim. nasıl bir sorun yaşıyorsunuzSizinki iyi bence o kadar ayrintiya bakmayin ben 9bine oldum tam bir hayal kirikligi
merhabalar burnunuz düzeldimi acaba aynı sorun bende de var 1 ay oldu ameliyat olalıbakın bu çöküntüler uzaktan da baya kahverengi leke şeklinde belirgin. fikri olanlardan biraz daha yorum bekliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?