Burun kökünde düzensiz kemik dokusu

bibalprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
2.149
2.734
333
Merhaba. daha önce burun ameliyatı olanlar burun kökünde girintili çıkıntılı kemik dokusu elinize geliyor mu ? Yoksa orası pürüzsüz mü? Benim burun kökünde bi çukur var onun hemen üstünde de kemik çıkıntısı var. Dışardan belli olmuyor ama oraya dokundugumda o çıkıntı rahatsız ediyor. Bu geçici bişey mi yani böyle olup sonra düzelen var mi aranızda? Bir de doktor burun kökünü biraz aşağıya almış nasıl yaptı bilmiyorum ama burun sırt kısmı kısa gözüküyor bu yüzden lokal anestezi ile burun köküne müdahale yapılabilir mi acaba ? ben o bölgeyi biraz daha yukarı alın bölgesine uzattırmak istiyorum 1 sene sonra.

Benim de burnumda düzensizlik var ama kimse fark etmiyor 3 ay bitti hocaya sordum iner dedi ince derili olduğum için olmuş

Ne kadar oldu ameliyat olalı benimde başta üst taraf bir değişik duruyordu hatta dedim doktor kesin benim kemiklerde bir hata yaptı ama öyle değilmiş çok şükür şuan düzeldi sıkıntı yok. Bence kemiklerde iyileştikçe oturuyor.

Benim de burnumda düzensizlik var ama kimse fark etmiyor 3 ay bitti hocaya sordum iner dedi ince derili olduğum için olmuş
Sizin de burun kökünde mi peki ? Benim tam o bölge kalın derili olduğu için dışardan belli olmuyor ama daha kalın gösteriyor sanki burun kökünü. O kalın görüntüyü de sevmiyorum

Tam 2 ay oldu. O bölge biraz kalın duruyor burun kökü de aşağıda kalmış biraz ben daha alına yakın burun kökü ve uzun burun seviyorum aslında ama doktor tam tersini yapmış

Sizin de burun kökünde mi peki ? Benim tam o bölge kalın derili olduğu için dışardan belli olmuyor ama daha kalın gösteriyor sanki burun kökünü. O kalın görüntüyü de sevmiyorum
Benim orda çok küçük var onu sıkıntı etmiyorum ama solda elime gelecek şekilde var maalesef

Benimde var baya nohut gibi disardan belli olmuyor dokununca hissediyorum. Sebebini de bilmiyorum ona gelene kadar bı çok sorun oldu sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…