Burun masajı ve kemik sesi

betulttr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
84
7
16
35
Burun masajı yapıyorum 11 günüm ama masaj yaparken sanki bazı kemıklerden ses gelıyor gibi sanki çıkmış onu yerine oturtuyorum yada oynatıyor gibiyim doğru bir şey öı yapıyorum arada kaldım doktorum masaj yap dedi revizyon oldum ve kıkırdak eklendi acaba kıkırdaklardan dolayı mı başına gelen var sa aydınlatabilir mi artık burnu dokunmaya korkuyorum ses gelırse kemiğe zarar verırsem diye çok yeni her şey

Bana da kıkırdak eklendi aynı masajı verdi muhtemelen doktorlarımız bize. Çıt çıt sesler geliyodu bende de. Panik halde hemen video çekip doktoruma attım. Doktor normal dedi. Masajdaki amaç zaten kemik hareketi olduğu için kemikler hareket ediyor o yüzden ses geliyor demişti. İçiniz rahat olsun

Çok teşekkür ederim içim rahatladı yani acıyor kemıkler ve bu şekıl ses gelmesi korkutuyor bir de revizyon olunca daha panıkledim umarım sorunsuz atlatılır bu dönem

Bir de acaba kemık hareketi derken ne demek istedi burda kulak kıkırdagı kayanlar olmuş ılk çıkıntı olmuş sonra erimiş bu kıkırdak meselesi de muamma

Benim de revizyon oldu o yüzden ben de tedirgindim hatta emin olmak için doktorun yanına gittim tekrar doğru mu yapıyorum masajı diye. Muhtemelen siz de burun kökünden biraz aşağı kısmı iki parmak arasına alıp ileri geri minik hareketler yapıyorsunuz. Yani bana öyle yap demişti. Kemik hareketi de öyle şeklini etkileyecek bir hareket değil 😊 Burnun doğru şekilde kaynaması için bizim yaptığımız masajlarla dağılmadan kalıyor burun ve ameliyatla yapılmış halini daha iyi koruyor. 26.güne kadar acıyor ne yazık ki masaj yaparken sadece son 4 gün ağrımadan yaptım 😅

Ay çok teşekkürler içim rahatladı benım daha uzun yolum var umarım sorunsuz atlatırım bu süreci

Back
X