P pembebulutt Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2013 Mesajlar 35 Emoji Skoru 1 Puanlar 6 Yaş 36 Yer İstanbul 6 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pembebulutt #1 kızlar doktor burun masajı için hangi kremi önerdi sizlere bana pişik kreminden verdi bepantol normal mi?
kızlar doktor burun masajı için hangi kremi önerdi sizlere bana pişik kreminden verdi bepantol normal mi?
0 06crazyim06 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Temmuz 2013 Mesajlar 721 Emoji Skoru 594 Puanlar 123 7 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pembebulutt #2 pembebulutt .!.: kızlar doktor burun masajı için hangi kremi önerdi sizlere bana pişik kreminden verdi bepantol normal mi? Genişletmek için tıkla... ben doktorumla geçen görüştüğümde masaj yapmasam olur mu panikliyorum çünkü şekline bir zarar verir miyim diye tedirgin oluyorum dedim sağolsun yapmayabilirsin dedi kurtuldum masajdan:)ama masajla beraber krem kullanmayı yeni duydum
pembebulutt .!.: kızlar doktor burun masajı için hangi kremi önerdi sizlere bana pişik kreminden verdi bepantol normal mi? Genişletmek için tıkla... ben doktorumla geçen görüştüğümde masaj yapmasam olur mu panikliyorum çünkü şekline bir zarar verir miyim diye tedirgin oluyorum dedim sağolsun yapmayabilirsin dedi kurtuldum masajdan:)ama masajla beraber krem kullanmayı yeni duydum