burun masaji

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
kizlar ameliyat olali 1 ay olucak burun masajina hala devam ediyorum ama inanilmaz aciyor sanki gun gevtikce masaj yaparken beynim agriyor bas agiris cekiyorum doktorum 1 ay dedi birakicam gerci ama birakmak da istemiyorum uste baski yaparak masaj yapiyorum kavisli bir gorunum alir belki kirilan kemikler oyle kaynasin diye ugrasiyorum sizce bu sacma mi doktorum odem azaltici masaji gosterdi ama ben sekil derdindeyim kavisli olmamis malesef pek masajla bunu hafif halledebilirmiyim ki;(

Yapılışında kavis yoksa bunu masajla sağlayamazsın fakat ödemler hızlı bir şekilde azalmaya başlar bende ince derili olduğum için çok ödem olması 18 gün kadar oldu şimdi 23. Gün ve çok çok azaldı artık sabahları oluyor masajında çok faydası var ödem ne kadar çok olursa okadar acı olur masaj yaparken benim artık hiç acımıyor zeytin yağı ile yapıyorum masajı çok faydasını gördüm

Yapılışında kavis yoksa bunu masajla sağlayamazsın fakat ödemler hızlı bir şekilde azalmaya başlar bende ince derili olduğum için çok ödem olması 18 gün kadar oldu şimdi 23. Gün ve çok çok azaldı artık sabahları oluyor masajında çok faydası var ödem ne kadar çok olursa okadar acı olur masaj yaparken benim artık hiç acımıyor zeytin yağı ile yapıyorum masajı çok faydasını gördüm
aaa o aci odem den dolayi mi ve suan hic acimiyor senin he ama benim goruntude sis degil nirmal bi burun goruyorum kemer duzeltilen yer belli sanki yandan falan bi cikinti var o odem mi ki canim...ben nirmal.kremle masaj yapiyorum ama o da sivilce yapti normal sivi yag olsa nasil olur sence canim zeytinyag yok

aaa o aci odem den dolayi mi ve suan hic acimiyor senin he ama benim goruntude sis degil nirmal bi burun goruyorum kemer duzeltilen yer belli sanki yandan falan bi cikinti var o odem mi ki canim...ben nirmal.kremle masaj yapiyorum ama o da sivilce yapti normal sivi yag olsa nasil olur sence canim zeytinyag yok
Zeytinyağını bir marketten temin edebilirsin doğal bir nemlendirici ve onarıcı özellikleri var dışardan ödemin çok belli olmaması normal üstteki çıkıntı zamanla duzelicek alttaki ödem geçtikçe doğal halini alacak burun eti dokular kemikten sıyrılıyor ameliyat esnasında ve tekrar doku ile kemik birleşmesi 6 ayı buluyor buda acıya sebep oluyor zeytin yağı biraz daha hızlı onarıyor ve çok kaygan olduğu için daha pratik bir masaj oluyor dokuların iyileşme sürecine göre kemer görüntüsü kayboluyor

Zeytinyağını bir marketten temin edebilirsin doğal bir nemlendirici ve onarıcı özellikleri var dışardan ödemin çok belli olmaması normal üstteki çıkıntı zamanla duzelicek alttaki ödem geçtikçe doğal halini alacak burun eti dokular kemikten sıyrılıyor ameliyat esnasında ve tekrar doku ile kemik birleşmesi 6 ayı buluyor buda acıya sebep oluyor zeytin yağı biraz daha hızlı onarıyor ve çok kaygan olduğu için daha pratik bir masaj oluyor dokuların iyileşme sürecine göre kemer görüntüsü kayboluyor
canim burnumdaki demek istedigim goruntuyi sana ozelden aticam.ins dedin gibi gecer yaa kemer var sanki bazen fotolarda bile kemerli cikiuo dun nirmal yag ile yaptim kolay masaj oluyo gercekten sonrasinde temizledim yagi bu bilgi icin tesekurler cnm tabi gozenekleri tikamaz ins zaten siyah nikta doldu bide soyulma var fondoteni kusuyor burnum

Benimde kemer görüntüsü ikinci aydan sonra geçti ilk aylarda işlemin yoğun yapıldığı bölgelerde ödem fazla oluyormus

gecmesi cok mucize geliyo sanki canim bana ins gecer senin kemer gibi duran hali varsa ozelden atarmisin bana cokmerak ettum acaba beninki gibimi diye
Bende çok taktım kafaya ama hızla inmeye yok olmaya başladı sabret çok yeni daha benim26. Günüm ve herkesin bünyesi faklı yanıt veriyor benim çok ince derili çabuk ödem atıyor senin belki 1 hafta sonra inecek bu ameliyat sonrasi biraz sabır işi kalsa dahi 3. Ameliyat kapalı ve zahmetsiz 20 dakikalık bir rutuş oluyor merak etme

Bende çok taktım kafaya ama hızla inmeye yok olmaya başladı sabret çok yeni daha benim26. Günüm ve herkesin bünyesi faklı yanıt veriyor benim çok ince derili çabuk ödem atıyor senin belki 1 hafta sonra inecek bu ameliyat sonrasi biraz sabır işi kalsa dahi 3. Ameliyat kapalı ve zahmetsiz 20 dakikalık bir rutuş oluyor merak etme
malesef daha ameliyat olmama canim:( son sansimdi bu esimi zor ikna ettim zaten bide maddiyat falan :( insalah gecer yaa ama elime kemik geliyo yani odem ole olmazmi yumusak falan olmazmi canim

yok ödem baya sertti bende de merak etme sen bir sene diyor doktorlar .bir sene sonra kalırsa endişelenirsin şimdi hayatı zindan etme hepsi geçecek

Bendede sanki semsert bi tümseklik var gibi kemerin oldugu yerde. Bana da atar mısın özelden fotonu?

Back
X