Burun meselesi

ferayfusun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
348
403
53
37
Merhaba kızlar, demin çirkinlikle ilgili bir konu okudum ve paylaşmak istedim. Benim burnumda bir eğrilik yok düz iniyor, orda bir problem yok ama burnun ucu düşük, bir de sanki eskiden böyle değildi sanki bu kadar değildi yaş ilerledikçe artıyor gibi hissediyorum. Fotolarda güldüğüm zamansa burnumun daha da düşük göründüğünü farkediyorum neredeyse üst dudak hizasına geliyor. Ortamlarda insanların çabuçak bağrına bastığı biri değilim bazı diğer sevimli suratlı sevimli mimikli insanlar gibi. acaba diyorum bu özellik beni itici mi gösteriyor güldüğümde falan ? Ameliyatın a'sından bile korkarım ama bazen de aklıma düşünüyor mesela sosyal medyada Türkan Şoray ve filiz akın ın burun estetiksiz fotolarını paylaşıyorlar bazen inanılmaz değişmişler bir burunla. Ne dersiniz kızlar? benim gibi burun yapısına sahip olan ve ameliyat olan var mı?

Buruna dolgu yapıyolar bazen çok değiştiriyor burnu bi bakın isterseniz örneklerine belki sizinki gibi bi burun vardır uygulamalarda ona göre karar verirsiniz.

Buruna dolgu yapıyolar bazen çok değiştiriyor burnu bi bakın isterseniz örneklerine belki sizinki gibi bi burun vardır uygulamalarda ona göre karar verirsiniz.
Tam da bunu diyecektim ben de. Sorun düşüklükse bir dolguyla halledilir.

Tam da bunu diyecektim ben de. Sorun düşüklükse bir dolguyla halledilir.

Ya ben bu konulara çok yabancıyım gerçekten, o nedenle bu komik gelebilir şimdi ama, ben buruna dolgu yapıldığını bilmiyordum. Bir de ucu aşağı doğru uzadığı için cerrahi operasyonla ucunu küçültürler diye düşünmüştüm. Dolguyla o uzun ve düşük ucu nasıl kısaltıyorlar?

Instagramda #burundolgusu hashtagine bak bir sürü örnek görebilirsin. Yapan doktorlara da ulaşabilirsin.

Back
X