burun ödemi için iğne yaptiran var mi

selen23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
352
48
38
33
kizlar bole bi igne olan var mi sonucundan memnun kaldiniz mi bilgi verirseniz cok sevinirim lutfen yardim edin

kizlar bole bi igne olan var mi sonucundan memnun kaldiniz mi bilgi verirseniz cok sevinirim lutfen yardim edin

Canim ben onun pek bi işe yaramadıgini öğrendim güzellik salonumdan.kemik şişlerin geçmedigi sürece hiçbi işe yaramazmış bekle bence ödem giderici bitkisel şeylere bak maydonoz suyu iç.çay koymak işe yarar ibrahim saraçoğlunun tariflerinden

offff :-( maydonoz suyuda icemiorum artk baska bise yok mu ya hic bise yapamiyolarsa beni bi sene uyutsunlar :-D her sbah sil bastan ayni duygulari yasamaktan cok skldm helede sabahlari daha şiş oluyo

offff :-( maydonoz suyuda icemiorum artk baska bise yok mu ya hic bise yapamiyolarsa beni bi sene uyutsunlar :-D her sbah sil bastan ayni duygulari yasamaktan cok skldm helede sabahlari daha şiş oluyo

Evet sabahları felaket zaten artık sabah elimi yüzümü yıkarken aynaya bakmamaya çalışıyorum.gün içinde iner bi umuttur sevinirsin sonra yeniden geri dönüşüm gibi sürekli tekrarlıyo bi geçse zaman bi düzelse bişeye benzese bi ah aaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…