Burun orta çizgisinde yamukluk

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
5
318
Ameliyattan sonra böle derdi olan ama snrada ödemler geçince düzelen arkdaş var mı merak ettim arkadaşlar?Benim 10uncu gün,yamukluk var ama annemler sag taraf kırıldı ödem var olması normal diyorlar ,szce?senağlama

şişliktir o, benim bi tarafa yamuk gözüküodu ertesi gün düz sonraki gün öbür tarafa yamuk fln

benim bantsız ikinci görüşürüm bi pansumanda çıkardılar bide simdi işte ,artık toptan çıktı bantlar ama hep sola yatık ,sag tarafımda ödem oldugu söleniyor normal mi yani:1no2:

resmini gördüm ve ödüm koptu akannehir
kıs o nasıl göz oyma :1shok: korku filminden fırlamış gibi gözler
burnunda bence yamukluk yok bol bol ödem var,buda çok normal çok taze henüz
hepimizin yaptığı gibi sende burnunda olmaan şeyler görme evresine girmiş bulunuyorsun hayırlı olsunnn :roflol:
sabret bu evrede geçici benim gibi üçüncü ayına girdiine duluon çok nadir şeylere kafayı takar oluyorsun çünkü burnun olgunlaşıyor kaydirigubbakcemile3
bence gayet hoş düzelsin ödmlei gitsin allah bilir ne güzel burun çıkacak ortaya geçmiş olsun cnm :nazar:

evet canm bende gittiğim doktorlrada baak bu burun bukadar yamuktu ilk aylarda ama sonradan nasıl oldu diyip öyle fotolar gösterdilerki inanamadım..düzelicektr kesin

arkadaslar bence sıslıkten cunku test ettım benım sağ tarafta ödem var bu ödem tabıkı basen kayboluo basen acaıp cıkıo.Ve cıktığı zman burnum sola kayıyo böle ucuna doğru sola donuyo önden bakılınca çok sınır oluorum her defasında.Ama şişlikler gecınce duzz.Tekrar şişio tekrar yamuluo.Of off mesela suan şişim soğuklardanmı ne fecı şişti moralım bozuk:(Ya gecmesse dıo ınsan ıster ıstemez.Bugun erkek arkadasımdan cıkardım hıncımı.Benım burnum gusel oldu tamam mı dıe basladım ağlamaya.Ve yazık hıc kotu bı yorum yapmamısken o.Napcaını sasırdı afalladı oda ehehheh

bencede şişlikten...bu gün 17.günüm inanın her sabah farklı yöne bakan bir burunla uyanıyorum....

bencde seninki cok gsl benimkine mesela kaymis iycee==)) benimkide 4 aylik henüz ve begenmiyorum..

o yamukluklar çok normal ödemler aynanda inmiyo diyelim sag tarafın indi sol tarafın daha şiş burun şiş olan tarafa dogru dönüyo benim burun ucum sola gidiyodu mesela o kdr korkunç bi görüntüki ama daha sonra düzelicek merak etme geçmiş olsn:)

kızlar merahaba, 1.5 ay once ameliyat oldum ancak gun gectikce yamuluyor sanki. ustellik sol tarafda bulunan sis gorunumlu yer, dokununca kemik kadar sert ve zannediorum orası kemik.:(( ayrıca burun deliklerimin biri kucuk digeri buyuk. üstelik farkedilir derecede.

Burnumun icine baktıgımda devisyonuma dokunulmamıs gibi yamuk ve de..

ne yapıcam, ne dusunmeliyim bilmiorumm:(((

Back
X