Burun revizyonunda muhammet dilbermi yoksa haldun kamburoğlumu

smmm84

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
169
37
13
arkadaşlar revizyon için hangi dr önerirsiniz sizden ricam başka varsa önerebileceginiz onlarlarıda degerlendirecem tekrar hayal kırıklığına ugramak istemiyorum revizyon olan arkadaşlar benim bu süreci çok ıyı anlarlar tskler şimdiden

Her iki hekimi, kıyaslama yapacak kadar bilmiyorum. Sadece instagramda gördüğüm kadarıyla, Muhammed Dilber revizyon ameliyatlarında 1 numara.

Muhammed Dilber beyi daha önce araştırmıştım. Benim ilk ameliyat olacaktı. Abdülkadir Göksel beye oldum ameliyatımı. Muayene sırasında 3. ameliyatını olan biriyle karşılaşmış biraz muhabbet etmiştim. Çok memnun olduğunu söylemişti. İsterseniz bir araştırın derim.

Ben de revizyon olucam. Muhammed dilber veya abdülkadir gökseli tercih edicem. 6.ayımın dolmasını bekliyorum. Allah'ım her şeyin hayırlısını nasip etsin.

Emre İlhan nasıl peki? Arkadaşlar Ben Türkiyeli değilim yurt dışından gelmek istiyorum amelyata . Bilemiyorum şimdi Emre İlhanmı.M.Dilbermi başka birimi ? Bir numara kim?

Aslında bana kalırsa bir numara Barış Çakır. Ama söyledğiniz isimlerin içerisinde en iyiside Muhammed Dilber. Ben en çok Barış Çakırı beğeniyorum. İkinci favorimde Muhammed bey.

ipeennkk baktım Bariw Cakirada cok iyi dogal . Bende kucuktu aslinda bildigin tatar burnu findik kadar. Sadece su kikirdak kaymasi bawima bela etti .bide yawadigim yere gore cok pahali yapildi. Ortada da bu wey yok. Duwunsenize millet amelyat yaptirir burnu kucukir benimki 2 sene wiwkinlik gecmemiw eskisinden buyuk duruyor

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir. Bütçeni bilmiyorum ama saydığımız doktorlar pahalıdır. Özellikle Barış Çakır en pahalısı bilgin olsun.

Back
X