burun spreyi hakkinda yardim lutfen!

yuvarlakpopo

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
92
0
296
İstanbul
arkadaslar herkese iyi aksamlar oncelikle.ben 20 haftalik gebeyim.ve hamileligimin neredeyse basindan beri iliadin sprey kullaniyorum cunku diger yintemlerin hepsini ama hepsini denedigim halde ise yaramadi malesef.Nefes alamamak beni bunalima soktu resmen geceleri surekli tikanip uyaniuorum oksijen yetmiyor adeta.Sorum bu ilaci uzun bir sure kullanip bebegini saglikla kucagina alan var mi?Bebege yan etkisi olacak diye vicdanen cok rahatsizim ama nefes almadan dayanamiyorum:(

canım bende kulağım için doktora gittiğimde bana sprey yazmadı düşüğe sebep olur dedi ve deniz suyu içeren bir ilaç yazdı. ilacın ismini yazardım ama forumda sakınca olabilir. kadın doğum doktoruma gösterdim bebeğe hiçbir yan etkisi yok dedi. bende onu kullandım. sende eczaneye gidip deniz suyu içeren ve bebeğe yan etkisi olmayan bir ilaç isteyebilirsin. geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Benim burnumda da tıkanma var. doktoruma söylediğimde okyanus suyu kullanmamın bir sakıncası olmadığını söyledi. Eczaneden Sinomarin adlı burun spreyi (okyanus suyu spreyi) aldım. Eşim netten araştırmış, hamileler için bir zararı yokmuş, bir haftadır kullanıyorum.

arkadaslar herkese iyi aksamlar oncelikle.ben 20 haftalik gebeyim.ve hamileligimin neredeyse basindan beri iliadin sprey kullaniyorum cunku diger yintemlerin hepsini ama hepsini denedigim halde ise yaramadi malesef.Nefes alamamak beni bunalima soktu resmen geceleri surekli tikanip uyaniuorum oksijen yetmiyor adeta.Sorum bu ilaci uzun bir sure kullanip bebegini saglikla kucagina alan var mi?Bebege yan etkisi olacak diye vicdanen cok rahatsizim ama nefes almadan dayanamiyorum:KK43:
İliadin kullanan biri olarak merak ettim . Siz de bebeğiniz de iyisinizdir inşaallah?

Ben de giribim. iki gündür burnum çok tıkalı. Gece ağzım kuruyor uyanıyorum. Damla damlatmıyorum. Ama dayanacak gücüm kalmadı. Gece hiç uyumuyorum. İliadin sıkan arkadaşım @yuvarlakpopo sen tüm hamileliğin boyunca mı kullandın. Bebeğin sağlıklı değil mi. Ben de kullanmak istiyorum ama korkuyorum bebeğime bişi olursa diye 😔

Ben de giribim. iki gündür burnum çok tıkalı. Gece ağzım kuruyor uyanıyorum. Damla damlatmıyorum. Ama dayanacak gücüm kalmadı. Gece hiç uyumuyorum. İliadin sıkan arkadaşım @yuvarlakpopo sen tüm hamileliğin boyunca mı kullandın. Bebeğin sağlıklı değil mi. Ben de kullanmak istiyorum ama korkuyorum bebeğime bişi olursa diye 😔
Vallahi yeni gördüm 😅 iyi kocaman oldu bi sıkıntısı yok doktorum da zaten çocuğa bişey olmaz kendi burnunu mahvedersşn demişti. Doğum yaptığım gece açıldı burnum hiç unutmuyorum🥰

Back
X