- Konu Sahibi yuvarlakpopo
-
İliadin kullanan biri olarak merak ettim . Siz de bebeğiniz de iyisinizdir inşaallah?arkadaslar herkese iyi aksamlar oncelikle.ben 20 haftalik gebeyim.ve hamileligimin neredeyse basindan beri iliadin sprey kullaniyorum cunku diger yintemlerin hepsini ama hepsini denedigim halde ise yaramadi malesef.Nefes alamamak beni bunalima soktu resmen geceleri surekli tikanip uyaniuorum oksijen yetmiyor adeta.Sorum bu ilaci uzun bir sure kullanip bebegini saglikla kucagina alan var mi?Bebege yan etkisi olacak diye vicdanen cok rahatsizim ama nefes almadan dayanamiyorum
Soruyu neredeyse 5 yıl sonra gördümİliadin kullanan biri olarak merak ettim . Siz de bebeğiniz de iyisinizdir inşaallah?
Vallahi yeni gördümBen de giribim. iki gündür burnum çok tıkalı. Gece ağzım kuruyor uyanıyorum. Damla damlatmıyorum. Ama dayanacak gücüm kalmadı. Gece hiç uyumuyorum. İliadin sıkan arkadaşım @yuvarlakpopo sen tüm hamileliğin boyunca mı kullandın. Bebeğin sağlıklı değil mi. Ben de kullanmak istiyorum ama korkuyorum bebeğime bişi olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?