Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegim küçükken yapmıyordum artık her gün bazen gün aşırı yapıyorum burun temizliğiBurun temizliği her gün yapılmalı mıdır kızlar tecrübeleriniz nelerdir
21 aylık ihtiyacı varsa hergün,yoksa gün aşırı sterimar sıkıp çekiyorumBurun temizliği her gün yapılmalı mıdır kızlar tecrübeleriniz nelerdir
Sağol canım cevabın için ben düzgün nefes alırken de temizlenmesi gerektiğini söylediklerini görmüştüm bir doktoru video da her gün günde Max 3 defa tıkalı değilse de temizliyorum tahriş olur mu sizceduruma göre ya.. eğer dolu olduğunu düsünüyorsam günde iki kez, 3 kez de yapıyorum. ama mesela su an iyi 4 gündür hiç yapmadımburun temizliği serum suyuyla yapılandan bahsediyorum bu arada
Canım benimki şuan 67 günlük tıkalı değilse bile temizliyorum doktorlar temizleme diyor tahriş olmaması için ama genzinde bir hırıltı var gibi21 aylık ihtiyacı varsa hergün,yoksa gün aşırı sterimar sıkıp çekiyorum
Bizimki sezeryan doğum acaba genzindeki hırıltı o nedenden olabilir mi nefes alıyor ani bebek ölümü sizce tıkandığı anda olur muben her akşam yatmadan yapıyorum serum fizyolojikle. ama tek tek olanlarla. burnuna damlatıyorum. zaten genelde hapşırıyor çıkan çıkıyor o arada. çıkmayanları tel tokanın arkasıyla çekiyorum. tavsiye değildir tabi.
sabahları da bazen yapıyorum. klimalı odada uyuyoruz çünkü. burnunun içi kuruyabiliyor. buhar makinesi yetmeyebiliyor.
Pardon , ozaman küçük serum fizyolojiklerle ihtiyaç oldukça,hırıltı varsa nebulizatöre serum fizyolojik verip solusunCanım benimki şuan 67 günlük tıkalı değilse bile temizliyorum doktorlar temizleme diyor tahriş olmaması için ama genzinde bir hırıltı var gibi
benim doktorum serum suyu tahriş yapmaz veya herhangi bir yan etki yapmaz demişti. istersen 5 dakikada bir temizle hiç sorun değil demişti.Sağol canım cevabın için ben düzgün nefes alırken de temizlenmesi gerektiğini söylediklerini görmüştüm bir doktoru video da her gün günde Max 3 defa tıkalı değilse de temizliyorum tahriş olur mu sizce
bu burnu daha çık takatır. nebulizatör eğer balgam vs sorunu varsa kullanılmalı.. boğazı yumuşatmak için yani, burnu değil.Pardon , ozaman küçük serum fizyolojiklerle ihtiyaç oldukça,hırıltı varsa nebulizatöre serum fizyolojik verip solusun