Burun tıkanıklığı için ne yapmalıyım:(

fogliaa

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
55
5
6
31
Merhaba arkadaşlar bugün tamponlarım çıktı doktorum orda içini temizledi ohh miss bi güzel nefes aldım burnumdan ama mutluluk kısa sürdü tabi eve geldim yine tıkandı bu okyanus suyu falan hiç yararını göremiyorum ya farklı şeyler kullananlar varmı okyanus suyu falan hariç tıkanıklıktan uyku bile uyuyamıyorum :(

Okyanus suyundan daha etlili bisey varsa oda bi avuc su cek ve hizlica hinkir sumkur tum nefesi birden hiiihhh diye verince ne varsa cikar rahat edersin ben oyle yaptim

Merhaba arkadaşlar bugün tamponlarım çıktı doktorum orda içini temizledi ohh miss bi güzel nefes aldım burnumdan ama mutluluk kısa sürdü tabi eve geldim yine tıkandı bu okyanus suyu falan hiç yararını göremiyorum ya farklı şeyler kullananlar varmı okyanus suyu falan hariç tıkanıklıktan uyku bile uyuyamıyorum :KK43:
aynı sorunu ben yaşadım silikon tamponun dikişli olduğu et şişme yaptı. doktorum otrivine sprey verdi onu kullanıyorum okyanus suyuna da devam ediyorum ayrıca

Merhaba arkadaşlar bugün tamponlarım çıktı doktorum orda içini temizledi ohh miss bi güzel nefes aldım burnumdan ama mutluluk kısa sürdü tabi eve geldim yine tıkandı bu okyanus suyu falan hiç yararını göremiyorum ya farklı şeyler kullananlar varmı okyanus suyu falan hariç tıkanıklıktan uyku bile uyuyamıyorum :KK43:

Canım burnun alçılı mı yoksa sargı bezi gibi bantla mı kapalı

Okyanus suyundan daha etlili bisey varsa oda bi avuc su cek ve hizlica hinkir sumkur tum nefesi birden hiiihhh diye verince ne varsa cikar rahat edersin ben oyle yaptim
Evet o dediğini kesinlikle düşünüyorum ama şuan 7.günüm biraz daha zaman geçsin cesaret edemiyorum içini boşaltmak istiyorum resmen ya :(

Tuzlu su gercekten ise yariyor ve antibiyotik kullan ama doktora veya eczaneye danis oncelikle

Evet bugün doktorumlada görüştüm başa birşey önerirmisiniz dedim. Hayir okyanus suyuna devam et dedi. Zaten ne kullanırsan kullan tıkanıklık olcak dedi

Back
X