Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burun tıkanıklığı 3-4 gün daha sürer allah kolaylık versin bilirim burun ameliyatını![]()
Selamlar canim, benimde 1 hafta oldu bugün alcilarim cikti daha yeni acildi oda tamamen değil biraz biraZ. alci ciktiktan sonra biraz daha rahatliyor. Ama 1 ay kadar daha acilip kapaniyor. Ben okyanus suyu kullanıyorum kulak copune sikip temizliyorum hafifçe biraz daha aciliyor
Geçmiş olsun :))
tşk ederim morlukların geçtimi peki?
Bantin yapistigi yerlerdekiler geçmedi bende. Diğerleri tamamen geçti. Ama cilde gore değişiyormuş. Sislikte burun ve burun cevremde var hala![]()
bende burun tıkanıklığı yaşıyorum ne yapabilirim tavsiyesi olan var mı?
Canim bekle ve içini temizle zaman geçince aciliyor
Benimde 23. Gunum nefesim duzeldi sayilir ama genzim cok dolu
Grip gibi oldum bu gun bormal insanlar gibi silememek cok kotu bi durum
Burun ameliyati olanlar acaba ne zaman burnunu filan silebiliyorki 1 sene filabmi gecmesi gerek
Bu arada bende sargilar acildiginda cok aglamistim gunlerce cok tuhafti burnum biraz dogallasti sanki bu hafta
Belkide zamanla kabullebiyor insan tuhaf gelmiyor bilmiyorum
Eski goruntumu unuttum sayilir tek sikintim burnumun bi tarafinda iz var haftaya randevumda gosterecegim orayi doktora
Birde hafif kalkik geliyor sanirim gunler gectikce oturdukca daha iyi olacak henuz cok yeni
İnş. Benimde 10 gün oldu sanirim.. Beğendim hoşuma gitti ama sis. Hakkomizda hayirlisi ben artik nefes aliyorum ama cabuk alisti. Birde siliyorum ben Burnumu sen niye silmiyorsuun![]()
Benimde 23. Gunum nefesim duzeldi sayilir ama genzim cok dolu
Grip gibi oldum bu gun bormal insanlar gibi silememek cok kotu bi durum
Burun ameliyati olanlar acaba ne zaman burnunu filan silebiliyorki 1 sene filabmi gecmesi gerek
Bu arada bende sargilar acildiginda cok aglamistim gunlerce cok tuhafti burnum biraz dogallasti sanki bu hafta
Belkide zamanla kabullebiyor insan tuhaf gelmiyor bilmiyorum
Eski goruntumu unuttum sayilir tek sikintim burnumun bi tarafinda iz var haftaya randevumda gosterecegim orayi doktora
Birde hafif kalkik geliyor sanirim gunler gectikce oturdukca daha iyi olacak henuz cok yeni
İnş. Benimde 10 gün oldu sanirim.. Beğendim hoşuma gitti ama sis. Hakkomizda hayirlisi ben artik nefes aliyorum ama cabuk alisti. Birde siliyorum ben Burnumu sen niye silmiyorsuun![]()
Silmekten kastim peceteyi 2 elimle tutum asagi dogru bastirarak silmek
Yoksa dokundurarak silmeyi demiyorum
Eskisi gibi silemiyorum :)
benim 1 hafta oldu ameliyat olalı nasıl siliyosun kız hayret ben dokunamıyorum bile :s