burun tıkanıklığı :((((

sudem05

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
21
0
16
35
Ankara
arkadaşlar tamponlarım bugün çıktı 4 gün oldu ameliyat olalı bu burun tıkanıklığı ne zaman geçer? :(
ameliyat olan arkadaşlar bir bilgi verin nolurrrr

Selamlar canim, benimde 1 hafta oldu bugün alcilarim cikti daha yeni acildi oda tamamen değil biraz biraZ. alci ciktiktan sonra biraz daha rahatliyor. Ama 1 ay kadar daha acilip kapaniyor. Ben okyanus suyu kullanıyorum kulak copune sikip temizliyorum hafifçe biraz daha aciliyor

Geçmiş olsun :))

Selamlar canim, benimde 1 hafta oldu bugün alcilarim cikti daha yeni acildi oda tamamen değil biraz biraZ. alci ciktiktan sonra biraz daha rahatliyor. Ama 1 ay kadar daha acilip kapaniyor. Ben okyanus suyu kullanıyorum kulak copune sikip temizliyorum hafifçe biraz daha aciliyor

Geçmiş olsun :))

tşk ederim morlukların geçtimi peki?

Bantin yapistigi yerlerdekiler geçmedi bende. Diğerleri tamamen geçti. Ama cilde gore değişiyormuş. Sislikte burun ve burun cevremde var hala :(

benim göz altlarımda çok az kaldı morluk burundaki şişlik zaten kolay geçmez sanırım ama benimde yüzümde kalmadı şişlik falan ve burnum hala tıkalı ;((((

Sızınkı normal tıkanıklık degıl ama belkı ıse yarar dıye soyluyorum vıcx koyun bır sıcak suyun ıcıne koklayın bır ıkı dk gecıyor

Son düzenleme:
Canim bekle ve içini temizle zaman geçince aciliyor

bugün burnum tamamen özgür sonunda :D çok rahatladım şükürler olsun burnumun üstünde küçük sivilceler çıkmış onada olsun diyorum burnuma alışamadım hala çok tuhaf geliyor avatar burnu gibi şuan zaten çok şiş ama çok beğendim :) burnum hala tıkalı ama hafif açılmalar başladı

Benimde 23. Gunum nefesim duzeldi sayilir ama genzim cok dolu
Grip gibi oldum bu gun bormal insanlar gibi silememek cok kotu bi durum
Burun ameliyati olanlar acaba ne zaman burnunu filan silebiliyorki 1 sene filabmi gecmesi gerek

Bu arada bende sargilar acildiginda cok aglamistim gunlerce cok tuhafti burnum biraz dogallasti sanki bu hafta
Belkide zamanla kabullebiyor insan tuhaf gelmiyor bilmiyorum
Eski goruntumu unuttum sayilir tek sikintim burnumun bi tarafinda iz var haftaya randevumda gosterecegim orayi doktora
Birde hafif kalkik geliyor sanirim gunler gectikce oturdukca daha iyi olacak henuz cok yeni

Burun ameliyati olanlar acaba ne zaman burnunu filan silebiliyorki 1 sene filabmi gecmesi gerek

Bu arada bende sargilar acildiginda cok aglamistim gunlerce cok tuhafti burnum biraz dogallasti sanki bu hafta
Eski goruntumu unuttum sayilir tek sikintim burnumun bi tarafinda iz var haftaya randevumda gosterecegim orayi doktora
Birde hafif kalkik geliyor sanirim gunler gectikce oturdukca daha iyi olacak henuz cok yeni

İnş. Benimde 10 gün oldu sanirim.. Beğendim hoşuma gitti ama sis. Hakkomizda hayirlisi ben artik nefes aliyorum ama cabuk alisti. Birde siliyorum ben Burnumu sen niye silmiyorsuun :D

İnş. Benimde 10 gün oldu sanirim.. Beğendim hoşuma gitti ama sis. Hakkomizda hayirlisi ben artik nefes aliyorum ama cabuk alisti. Birde siliyorum ben Burnumu sen niye silmiyorsuun :D

benim 1 hafta oldu ameliyat olalı nasıl siliyosun kız hayret ben dokunamıyorum bile :s

doktorum söyledi zaten 1 ayda sekli çıkar sabırlı ol diye benimde burnumun delikleri farklı gibiydi dikişten dedi harbidende öleymiş dikişlerim bugün alındı ve orası düzeldi ben zaten asla kusursuz bi burun olsun demedim çünkü önceki halim o kadar kötü durumdaydı ki bu halime binlerce şükür :D
velhasıl kelam önceki burnunla arasındaki farkı gördükden sonra ufacık seyleri dert etmemek psikolojik açıdan bizi daha mutlu eder çok geçmişler olsun canım sanada

Silmekten kastim peceteyi 2 elimle tutum asagi dogru bastirarak silmek
Yoksa dokundurarak silmeyi demiyorum
Eskisi gibi silemiyorum :)

Silmekten kastim peceteyi 2 elimle tutum asagi dogru bastirarak silmek
Yoksa dokundurarak silmeyi demiyorum
Eskisi gibi silemiyorum :)

Hahah valla sumkuruyorum bile arkadaslarim diyor bozulacak ama sakinab göze cop batarmia yapmadigim kaldi en olmadi pencereleri tikiyorum akinca duruyorum öyle: D valla geçmiş olsun güzel burnuslarimi. Hayirli olsun artik bizden güzeli yooook :D

Ameliyatımın 4. günü bugün. yani öğlen tam 72 saatim doldu ama burnum çok tıkalı. tampon kullanılmadı, deviasyon vardı. acaba normal mi bu tıkalılık?

Back
X