Tesekkur ederim. Birde yastiksiz deneyeyim. Insallah duzelirAlerjisi olabilir. Yun yastigi degistirin bence. Odasindaki haliyi kaldirabilirseniz belki faydasi olur. Odasinda yukluk tarzi bir bolum varsa o da etkileyebilir.
Sadece yun yastik kullaninca mi oyle oluyordu yoks yun olan hersey d mi? Bizim buralar biraz soguk olur bunyuzden yun yorgan yapmisti annem. Oyle olursa kullanamaz miyim? Bir de belli bir yasi var mi alerjisi varsa ilerde gecer mi?Yüm yastıktan kaynaklı alerji olma ihtimali yüksek benim kızında yüne alerjisi var. Geniz etler sisiyor burnu hep tıkalı kalıyor. Yün kullanma bi 15 gün bakalım geçecek mi.
Yok yün olan herşey canım. Kızımda 2 yaşında farkettik. Ciddi tıkanıklık olmuştu hatta geceler koca adam gibi horlardı. 1 ay ilaç tedavisi oldu (alerji ilacı-buru spreyi) sonra tamamen geçti geçtiğimiz ay yine başladı.pek odasında ki yünlere de dikkat etmemiştim açıkcası. Yine ilaç başlayacağız ama Yen'i antibiyotik kullandı biraz erteliyoruz o yüzden. Daha çok küçük olduklarından geniz Eti aldırmayı çok onaylamıyor doktor. 7-8 yaşına kadar idare edicez sonra normal boyutlara gelme ihtimali de varmışSadece yun yastik kullaninca mi oyle oluyordu yoks yun olan hersey d mi? Bizim buralar biraz soguk olur bunyuzden yun yorgan yapmisti annem. Oyle olursa kullanamaz miyim? Bir de belli bir yasi var mi alerjisi varsa ilerde gecer mi?
Reflu yastigini arastirayim bi. Burnuna sikiyorum yanlis yazdim canim. Sirti terlemiyor hic. Burnu kuruyor bazende sumuk var. Otribebe ile cekiyorumCanım bebeği reflü yastığında yatır ,rampa gibi daha güvenli hem başı yüksek olur boğulma riski olmaz,yün yastık alerji yapıyordur, sırtı terlemiyorsa iyi,birde serum fizyolojik burnuna sıkman gerek damla değil
Cok gecmis olsun. Umarim oyle olmaz. Iyi aksamlar tesekkur ederim :)Yok yün olan herşey canım. Kızımda 2 yaşında farkettik. Ciddi tıkanıklık olmuştu hatta geceler koca adam gibi horlardı. 1 ay ilaç tedavisi oldu (alerji ilacı-buru spreyi) sonra tamamen geçti geçtiğimiz ay yine başladı.pek odasında ki yünlere de dikkat etmemiştim açıkcası. Yine ilaç başlayacağız ama Yen'i antibiyotik kullandı biraz erteliyoruz o yüzden. Daha çok küçük olduklarından geniz Eti aldırmayı çok onaylamıyor doktor. 7-8 yaşına kadar idare edicez sonra normal boyutlara gelme ihtimali de varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?