Burun Tikanikligina Caresi olann:/

Azzhr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
13
4
1
38
Gunaydin hanimlar
Sabahin kor saatinde yardim istememin sebebinden anlasildigi uzere zor bir gece gecirdim
Bebegim 2 yasinda ve ustunu hic ortturmez surekli acar derken soguk alginligi ustune burun tikanikligi..
Odasinda yatiyor ve surekli uyaninca git gel git gel uyudugumdan anlamiyorm sersem gibiyim ustune geriliyorum tahammulum azaliyor:mad:
Deniz suyu spreyinden 3 kez sktim fakat banamisin demedi onuda istemiyor agliyor korkuyor vs
Hasili su ki
Alternatif bir cozumu olan varmi bu konuda :((

Ay aynı benim kız üstünü asla örttürmez devamlı hasta o yüzden. Bizimki 1 yaşındaa.. Ama sinizüt teşhisi konuldu eczane de karışım yapıldı 2 saatte bi onu damlattık biraz daha iyi şimdi.. Siz de doktora bi danışın bence

Gecmis olsun canim. Gecen sene ufak tefek hasta oldugunda doktora goturdum hep oyle bir sey cikmadi. Anliyorum zaten az usutunce heh bu aksam yandim diye. Agizdan nefes almayi ogrenene kdr mecbur cekecegiz artik

Gunaydin hanimlar
Sabahin kor saatinde yardim istememin sebebinden anlasildigi uzere zor bir gece gecirdim
Bebegim 2 yasinda ve ustunu hic ortturmez surekli acar derken soguk alginligi ustune burun tikanikligi..
Odasinda yatiyor ve surekli uyaninca git gel git gel uyudugumdan anlamiyorm sersem gibiyim ustune geriliyorum tahammulum azaliyor:mad:
Deniz suyu spreyinden 3 kez sktim fakat banamisin demedi onuda istemiyor agliyor korkuyor vs
Hasili su ki
Alternatif bir cozumu olan varmi bu konuda :KK43:(
Mrb cnm otribebe burun açıcı dene genelde gece daha bi zorlar 2 hafta önce biz aynı durumdaydık tavsiye ederim okyanus suyunu yap ardından aparat ile pisliklerini çek bir müddet kuzucuklar rahat ediyor

Yada eczanelerde damla var burun tıkanıklığı için yastığa yada yakasına o da güzel

Oda sıcaklığı 23-24 derece olmali ve kuru olmamalı. Biz de iki ay cektik buhar makinesi aldık sonunda denemediginiz kalmadı ve işe yaradı. Yoksa gece kac kere kalk burnuna damla damlat vs off cok yorucuydu. Uyku tulumu işe yaratabilir üst acma konusunda da.

Çok tesekkur ederim hanımlar önerileriniz için :)))

Aspiratör gördüğü anda çığrıyor hanfendi yanlız :D

benim kızda öyle ne damla sıktırır ne hava verdirir kendisine üst dersen sürekli açık ... burun hep fıkır fıkır sünkürüyor ama yeterli olmuyor sonra tabi hırıltı başlıyor

Reklamlarda da çıkan cold mix diye bir damla var buhar makinesi varsa içine aroma olarak kullan faydası oluyor. Ya da yakasına damlatiyorsun. Bem faydasını gördüm inşallah sende de ise yarar. Hatta ben kendimde de kullanıyorum arada

Iyi aksamlar hanimlar bu cocuklardaki birin tikanikligi annelerin en buyuk kabusu beninde buyuk oglanda geniz eti var azicik usttumu sabaha kadar koca adam gibi horluyo cold mix burun bandi buhar makinasi viks okyanus suyu denenedigim sey kalmadi evlat buyutmek zor Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Kaç aylık çocuğun bilmiyorum ama uyku tulumu diktirirdim üstünü açamasın diye

ya o aparatı cok dıkkatlı kullanın oglumun burun damarlarını mahvettık ara ara kanıyor :(

otrivin bebe yada bruno burun spreyi sıkmıştık biz gece yatarken ve sadece üç gün ama uzun süre kullanılmıyor diye biliyorum, kısa vadeli bir çözüm yani bu. odasına kaynattığınız suyu çaydanlıkla koyup içine elma yağı yada okaliptüs yağı damlatabilirsiniz

denız suyu var damla seklınde olan doktor onları ıstedıgınız gıbı kullanın demıstı.

Back
X