burun tikaniklikligi lutfen yardim :(

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
43
33
Son iki haftadir gunduzleri hic bir sorun yokken aksam olupta yatacagim zaman burun tikanikligi meydana geliyo gece bi turlu yatamiyorum bunun icin cozum onerileriniz nelerdir

Ben sabah akşam deniz suyu ile temizliyorum baya bir rahatlatıyor. Eczanede tuz olarak ve sprey olarak var diye biliyorum bir deneyin bence.

Canım ayni sorun bendede oluyor ama benim ev tozuna polene cime alerjim var evi her gün supurup silsemde gece yataga yattigimda hemen burnum tıkanıyor.
Deniz suyu sprey var ama ben kullanmadım onu deneyebilirsin
Son iki haftadir gunduzleri hic bir sorun yokken aksam olupta yatacagim zaman burun tikanikligi meydana geliyo gece bi turlu yatamiyorum bunun icin cozum onerileriniz nelerdir

Benimde toza ve polene alerjim var gun icinde degil tam uyuyacakken olmasi aklimi karistiriyo deniz suyunu kullanamiyorum normalde ama denicem yeniden tskler

Benimde toza ve polene alerjim var gun icinde degil tam uyuyacakken olmasi aklimi karistiriyo deniz suyunu kullanamiyorum normalde ama denicem yeniden tskler

rica ederim canım hamile olduğumu ogrenince ilacı bıraktım birakincada her akşam çekiyorum :( cok zor oluyor ama tek burunla nefes almak..

Siz neden biraktiniz ? Hamilelikte bi problem yaratabiliyor mu ?

Siz neden biraktiniz ? Hamilelikte bi problem yaratabiliyor mu ?

ben yaratır diye bıraktım doktora sormadım tabi.
hani ne olur ne olmaz bebisime bişi olmasin diye.
Desmont tu benim ilaç adı
bide prospektusta hamileler kullanmamasi gerekmektedir diyordu hemen kestim

Back
X