Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son iki haftadir gunduzleri hic bir sorun yokken aksam olupta yatacagim zaman burun tikanikligi meydana geliyo gece bi turlu yatamiyorum bunun icin cozum onerileriniz nelerdir
Canım ayni sorun bendede oluyor ama benim ev tozuna polene cime alerjim var evi her gün supurup silsemde gece yataga yattigimda hemen burnum tıkanıyor.
Deniz suyu sprey var ama ben kullanmadım onu deneyebilirsin
Son iki haftadir gunduzleri hic bir sorun yokken aksam olupta yatacagim zaman burun tikanikligi meydana geliyo gece bi turlu yatamiyorum bunun icin cozum onerileriniz nelerdir
Benimde toza ve polene alerjim var gun icinde degil tam uyuyacakken olmasi aklimi karistiriyo deniz suyunu kullanamiyorum normalde ama denicem yeniden tskler
Benimde toza ve polene alerjim var gun icinde degil tam uyuyacakken olmasi aklimi karistiriyo deniz suyunu kullanamiyorum normalde ama denicem yeniden tskler
ben yaratır diye bıraktım doktora sormadım tabi.
hani ne olur ne olmaz bebisime bişi olmasin diye.
Desmont tu benim ilaç adı
bide prospektusta hamileler kullanmamasi gerekmektedir diyordu hemen kestim