burun ucu !!! ahh bu şişlilk

atel zaten şişliği önler doğal olarak çıkınca da şişmiş. birkaç ay daha bekle ve inan ki sadece senin gözüne batıyor benim 3 ay olmasına rağmen hala şiş biraz .
Bana hiç masaj vermedi doktor ihtiyacın yok demişti.
Bu arada çok düzgün duruyor hiç estetik ameliyatı görüntüsü yok :)

Moral oldunuz bana. Masajı doktorum istedi. 3.aya kadar yap.inmezse iğne ile hallederim dedi. Hem masaj yapiyorum hem arnica kullanıyorum.tesekkurler canim.

BEN ARNİCA JEL İ SADECE MRLUKLARIMA SÜRÜYORUM BURNA DA SÜRÜLÜYR MU :) BU ARADA BURNUNUZ GAYET GÜZEL OLMUŞ :)
Teşekkürler...önden de foto ekleyeceğim.eğrikik var halen. Arnica jel şişlik içinde kullanılıyormuş. Masajı onunla yapiyorum ben de.. kesilen yer için de scarex kullanıyorum.iz kalmaması için.

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler...önden de foto ekleyeceğim.eğrikik var halen. Arnica jel şişlik içinde kullanılıyormuş. Masajı onunla yapiyorum ben de.. kesilen yer için de scarex kullanıyorum.iz kalmaması için.
Merhaba arnica bende kullanmaya devam ediyorum bitsin demiştim , burna masajı arnica ile yapıyosun sanırım 1.5 ay oldu devam edeyimmi arnicaya, aynı burun ucu o şekilde benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…