- 22 Şubat 2012
- 192
- 60
- 98
- Konu Sahibi October3482
-
aralık 11 de 2 ay olacak.soldaki foto atel cıktıgı gun.sagdaki ıse guncel... cok fark olması doktora gore odemdenmiş. masaj yapmaktan burun derım yuzulecek..yıne aynı yıne.. acaba ılk alçı cıktıgı gunku gıbı bır buruna asla sahıp olamayacak mıyım
O kadar kibar duruyor ki şiş filan belli değil
Çok teşekkürler.O kadar kibar duruyor ki şiş filan belli değil
Moral oldunuz bana. Masajı doktorum istedi. 3.aya kadar yap.inmezse iğne ile hallederim dedi. Hem masaj yapiyorum hem arnica kullanıyorum.tesekkurler canim.atel zaten şişliği önler doğal olarak çıkınca da şişmiş. birkaç ay daha bekle ve inan ki sadece senin gözüne batıyor benim 3 ay olmasına rağmen hala şiş biraz .
Bana hiç masaj vermedi doktor ihtiyacın yok demişti.
Bu arada çok düzgün duruyor hiç estetik ameliyatı görüntüsü yok :)
Moral oldunuz bana. Masajı doktorum istedi. 3.aya kadar yap.inmezse iğne ile hallederim dedi. Hem masaj yapiyorum hem arnica kullanıyorum.tesekkurler canim.
Teşekkürler...önden de foto ekleyeceğim.eğrikik var halen. Arnica jel şişlik içinde kullanılıyormuş. Masajı onunla yapiyorum ben de.. kesilen yer için de scarex kullanıyorum.iz kalmaması için.BEN ARNİCA JEL İ SADECE MRLUKLARIMA SÜRÜYORUM BURNA DA SÜRÜLÜYR MU :) BU ARADA BURNUNUZ GAYET GÜZEL OLMUŞ :)
Teşekkür ederim.onden ekleyemedim fotoğraf. Eğrilik mevcut. Zamanla geçer umuduyla bekliyorum.Ben çok güzel bir burun gördüm.şişlikler zamanla kendiliğinden geçiyor hiç merak etmeyin
Merhaba arnica bende kullanmaya devam ediyorum bitsin demiştim , burna masajı arnica ile yapıyosun sanırım 1.5 ay oldu devam edeyimmi arnicaya, aynı burun ucu o şekilde benimdeTeşekkürler...önden de foto ekleyeceğim.eğrikik var halen. Arnica jel şişlik içinde kullanılıyormuş. Masajı onunla yapiyorum ben de.. kesilen yer için de scarex kullanıyorum.iz kalmaması için.
Eğrilik için birşey söyleyemem ama yandan güzel görünüyorTeşekkür ederim.onden ekleyemedim fotoğraf. Eğrilik mevcut. Zamanla geçer umuduyla bekliyorum.
Ödem dedi doktorum.gecmezse iğne yapacakmış.3 ayın dolmasını bekliyorum.1 ay kaldı.Benim burun ucuda böyle sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?