Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ucu belirgin bir şekilde kaçıncı ayda küçülür ?
Merhaba 2 ay önce ameliyat oldum ödemim baya azaldı ama burun ucum ödem mi anlamıyorum. Burun ucum biraz kaba geliyor gözüme sonraki aylarda küçülme olur mu sizce daha burun ucunda yoksa fark edilir bir küçüme olmaz mı
Bende bunu merak ediyorum. Tam 4 hafta bitti. ilk 2 gün normal iken 3. gün ödem topladı (dr hepsini önceden söyledi 6 ay sonra %90 normale dönecek endişelenme dedi) lakin şu top gibi burun ucundaki ödem denilen şey burnu aşağıya çekiyor. yani arkadaşlar arasında 1. ay 2. ay 3. ay 6. ay şeklinde paylaşacak olan yok mu? bizde niyetlensek
Küçülür diyende var sadece biraz incelir diyende var .Bende küçülmesini istiyorum .incelmesi benim için yeterli değil bana büyük geliyor uç kısmı .Ama nasip ne diyelim bekleyip sonucu görmekten başka yapacak birşey yok .