Burun ucu düşer mi?

deniz1925

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
199
62
98
33
Arkadaşlar burun ameliyatı olalı 1.5 ay oldu . Burnum şu an istediğim oranda daha fazla düşme olur mu ? Çünkü biraz daha düşerse kötü durucak gibi 1.5 2 aydan sonra inme oluyor mu?

Arkadaşlar burun ameliyatı olalı 1.5 ay oldu . Burnum şu an istediğim oranda daha fazla düşme olur mu ? Çünkü biraz daha düşerse kötü durucak gibi 1.5 2 aydan sonra inme oluyor mu?
Doktorun uyguladığı tekniğe göre değişiyor. Bazı burunlar düşmüyor, bazısı düşüyor. Bence doktorunuza sorun.

Ilk etapta oturuyor,sonradan ya düşüyor ya düşmüyor. Ciddi düşme olursa,deforme olur zaten...5 yıl sonra burnu düşen de duydum, 15 yıl sonra aynı duran da. Garantisi yok

Benim 3. aya kadar düştü ancak kontrolde burnumun gereğinden gazla iyileşme dokusu oluşturduğu tespit edildi. Öyle bir durumunuz yoksa düşmez. Ancak şikayetçiyseniz düşüklükten doktora gidip gösterin. Bana doktorum erken tespit etseydik kortizon iğnesi yapardım ama artık etkisi olmaz dedi.

Düşüklüğünden şikayetçi değilim sadece şu an istediğim gibi 1.5 ay oldu. Bundan sonrasında düşerse diye tedirgin oldum

Düşüklüğünden şikayetçi değilim sadece şu an istediğim gibi 1.5 ay oldu. Bundan sonrasında düşerse diye tedirgin oldum
Dediğim gibi benim 3 aya kadar düştü çünkü burun ucuma askı yapmasına rağmen burnum normalden fazla doku ürettiği için askı bozulmuş. Erken farkedilseydi belki kortizon yarayabilirdi. O yüzden kontrole gidip gösterin bence.

Bende düşsün istiyorum düsmesi icin napabilirim yada doktorlar napabilir revizyon hariç lütfen yardım

Bende düşsün istiyorum düsmesi icin napabilirim yada doktorlar napabilir revizyon hariç lütfen yardım
Bir şey yapamazsınız. O kadar yazdım. Okumuyor musunuz? Okumayacaksanız niye soruyorsunuz?

- Burnunuz istediğinizden fazla küçültülmüşse ve kaldırılmışsa ucu sadece kıkırdak grefti eklenerek, yani ameliyatla uzatılabilir. Greft eklenmeden de açı değiştirilebiliyor galiba ama o da ameliyat. Ameliyatsız mümkün değil.

- Burun ucunda dolgu tehlikeli, benim doktorum dolguyla burun uzatılmaz dedi.

- Masaj yapabilirsiniz ama tehlikeli, burna zarar verme olasılığınız var.

----

Başka yolu yok. Ne gibi bir cevap bekliyorsunuz anlamadım.

Sakinn olun birşey demedim bilen varsa yazsın

Maalesef hiçbir şey. Nasıl ki düşmemesi için bir şey yapamıyorsak düşmesi için de yapamıyoru. Kalkıksa burnunuz ve beğenmiyorsanız revizyon yaptırmalısınız. Ama iyi bir doktora olmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…