Doktorun uyguladığı tekniğe göre değişiyor. Bazı burunlar düşmüyor, bazısı düşüyor. Bence doktorunuza sorun.Arkadaşlar burun ameliyatı olalı 1.5 ay oldu . Burnum şu an istediğim oranda daha fazla düşme olur mu ? Çünkü biraz daha düşerse kötü durucak gibi 1.5 2 aydan sonra inme oluyor mu?
Benim 3. aya kadar düştü ancak kontrolde burnumun gereğinden gazla iyileşme dokusu oluşturduğu tespit edildi. Öyle bir durumunuz yoksa düşmez. Ancak şikayetçiyseniz düşüklükten doktora gidip gösterin. Bana doktorum erken tespit etseydik kortizon iğnesi yapardım ama artık etkisi olmaz dedi.Arkadaşlar burun ameliyatı olalı 1.5 ay oldu . Burnum şu an istediğim oranda daha fazla düşme olur mu ? Çünkü biraz daha düşerse kötü durucak gibi 1.5 2 aydan sonra inme oluyor mu?
Düşüklüğünden şikayetçi değilim sadece şu an istediğim gibi 1.5 ay oldu. Bundan sonrasında düşerse diye tedirgin oldumBenim 3. aya kadar düştü ancak kontrolde burnumun gereğinden gazla iyileşme dokusu oluşturduğu tespit edildi. Öyle bir durumunuz yoksa düşmez. Ancak şikayetçiyseniz düşüklükten doktora gidip gösterin. Bana doktorum erken tespit etseydik kortizon iğnesi yapardım ama artık etkisi olmaz dedi.
Dediğim gibi benim 3 aya kadar düştü çünkü burun ucuma askı yapmasına rağmen burnum normalden fazla doku ürettiği için askı bozulmuş. Erken farkedilseydi belki kortizon yarayabilirdi. O yüzden kontrole gidip gösterin bence.Düşüklüğünden şikayetçi değilim sadece şu an istediğim gibi 1.5 ay oldu. Bundan sonrasında düşerse diye tedirgin oldum
Bende düşsün istiyorum düsmesi icin napabilirim yada doktorlar napabilir revizyon hariç lütfen yardımDediğim gibi benim 3 aya kadar düştü çünkü burun ucuma askı yapmasına rağmen burnum normalden fazla doku ürettiği için askı bozulmuş. Erken farkedilseydi belki kortizon yarayabilirdi. O yüzden kontrole gidip gösterin bence.
Bir şey yapamazsınız. O kadar yazdım. Okumuyor musunuz? Okumayacaksanız niye soruyorsunuz?Bende düşsün istiyorum düsmesi icin napabilirim yada doktorlar napabilir revizyon hariç lütfen yardım
Sakinn olun birşey demedim bilen varsa yazsınBir şey yapamazsınız. O kadar yazdım. Okumuyor musunuz? Okumayacaksanız niye soruyorsunuz?
- Burnunuz istediğinizden fazla küçültülmüşse ve kaldırılmışsa ucu sadece kıkırdak grefti eklenerek, yani ameliyatla uzatılabilir. Greft eklenmeden de açı değiştirilebiliyor galiba ama o da ameliyat. Ameliyatsız mümkün değil.
- Burun ucunda dolgu tehlikeli, benim doktorum dolguyla burun uzatılmaz dedi.
- Masaj yapabilirsiniz ama tehlikeli, burna zarar verme olasılığınız var.
----
Başka yolu yok. Ne gibi bir cevap bekliyorsunuz anlamadım.
Maalesef hiçbir şey. Nasıl ki düşmemesi için bir şey yapamıyorsak düşmesi için de yapamıyoru. Kalkıksa burnunuz ve beğenmiyorsanız revizyon yaptırmalısınız. Ama iyi bir doktora olmanızı öneririm.Bende düşsün istiyorum düsmesi icin napabilirim yada doktorlar napabilir revizyon hariç lütfen yardım
Malesf ki param yokMaalesef hiçbir şey. Nasıl ki düşmemesi için bir şey yapamıyorsak düşmesi için de yapamıyoru. Kalkıksa burnunuz ve beğenmiyorsanız revizyon yaptırmalısınız. Ama iyi bir doktora olmanızı öneririm.
O zaman burnunuza alışmaya çalışın domuz görüntüsü yoksa kalkıklık çok problem değil benceMalesf ki param yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?