Burun ucu düşmesi?

ecece0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
58
3
86
30
Burun estetiğinden sonra burun ucu düşer mi? Ameliyattan ne kadar sonra belli olur?

Burun estetiğinden sonra burun ucu düşer mi? Ameliyattan ne kadar sonra belli olur?
Merhaba
Bu yapilan teknige baglidir dr unuz dusmeyecek dediyse dusmez,benim dogal burnum cok dusuktu ,ameliyatta asiri kaldirdi ve suan normale dondu ,ama ucu kalkik hala dusme yasanmadi 5.ay dayim

Doğal burnum kalkıktı zaten. 45 gün oldu henüz bir düşme yok ama olursa diye korkuyorum. Doktoruma bu korkumu sorduğumda “inşallah düşmez” yanıtını aldım :(

Doğal burnum kalkıktı zaten. 45 gün oldu henüz bir düşme yok ama olursa diye korkuyorum. Doktoruma bu korkumu sorduğumda “inşallah düşmez” yanıtını aldım :(
Drlar asla kesin bi dille konusmaz, hem dusup dusmeyecegi biraz sanki dikkat gerektiriyor burnuna dokunuslarin hep yukari dogru olsun kasiman krem surmen vs ucunu carpma mesela bi yere, dikkat etmeliyiz

Drlar asla kesin bi dille konusmaz, hem dusup dusmeyecegi biraz sanki dikkat gerektiriyor burnuna dokunuslarin hep yukari dogru olsun kasiman krem surmen vs ucunu carpma mesela bi yere, dikkat etmeliyiz
Ne kadar dikkat etsem de ufak tefek çarpmalar yaşıyorum. Daha şimdiden kaç defa çarptım bilmiyorum :( İnşallah bir şey olmaz o kadar korkuyorum kii :KK61: bu arada yanıtladığınız için çok teşekkür ederim..

Ne kadar dikkat etsem de ufak tefek çarpmalar yaşıyorum. Daha şimdiden kaç defa çarptım bilmiyorum :( İnşallah bir şey olmaz o kadar korkuyorum kii :KK61: bu arada yanıtladığınız için çok teşekkür ederim..
Rica ederim ,korkma o carpmalarla bisey olmaz dr muayene de nasi ovuyor onu dusun ama biz dr gibi nerden tutacagimizi bilmeyiz.Benimde coxuklar carpiyor bazen bisey olmaznoyle hemen

Benim ameliyattan 1 ay sonra sekli cok guzeldi. Ama zamanla asagi inmeye devam etti. 2.ay cok kötü durumdaydı.

Halil söyletmez adlı bir YouTuberın ameliyattan bir iki ay sonra burnu düşmüştü. Burun ucu dudağın hizasına gelmişti neredeyse. Doktoruyla davalık oldular. Tv’ye çıktılar. Bir sürü olay oldu. Yani burun düşebilir.

Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 42 gün oldu (revizyon) önden hala cok sis duruyor. Yandan çok tatlı ve doğal bir görüntü oldu ben çok kalkık bir burun istemedim doktora bunu soylemistim. Önceki burnum ilk ameliyattan sonra düşmüş biraz bunu doktor söyledi ve kaldiricam dedi kaldırdı. İlk zamanlar yan profilden fotolarmda burnum daha iri düşük gözüküyor şuan daha kibar bir görüntü var ama bir yandan da iniyomus gibi geliyor... şişlikler ve ödem gittikçe şekil aşağı doğrumu sarkar? Yoksa kendine doğru çekip daha dik oturmuş bir şekil mi alır?? Bilgisi olan varsa çok sevinirim...

Yani aslında burun gün geçtikçe daha dik ve oturmuş bir şekil alması gerekiyor... Sağlıklı bir ameliyatsa olması gereken süreç bu diye düşünüyorum. Çünkü herkes kalkık bir burun istemiyor sonuçta ben çok kavisli burunları yapay buluyorum.

Merhaba, ben Ekim ayında burun estetiği oldum. Şimdi burun ucum düştü gibi geliyor bana. Sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X