Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaBurun estetiğinden sonra burun ucu düşer mi? Ameliyattan ne kadar sonra belli olur?
Drlar asla kesin bi dille konusmaz, hem dusup dusmeyecegi biraz sanki dikkat gerektiriyor burnuna dokunuslarin hep yukari dogru olsun kasiman krem surmen vs ucunu carpma mesela bi yere, dikkat etmeliyizDoğal burnum kalkıktı zaten. 45 gün oldu henüz bir düşme yok ama olursa diye korkuyorum. Doktoruma bu korkumu sorduğumda “inşallah düşmez” yanıtını aldım![]()
Ne kadar dikkat etsem de ufak tefek çarpmalar yaşıyorum. Daha şimdiden kaç defa çarptım bilmiyorumDrlar asla kesin bi dille konusmaz, hem dusup dusmeyecegi biraz sanki dikkat gerektiriyor burnuna dokunuslarin hep yukari dogru olsun kasiman krem surmen vs ucunu carpma mesela bi yere, dikkat etmeliyiz
Rica ederim ,korkma o carpmalarla bisey olmaz dr muayene de nasi ovuyor onu dusun ama biz dr gibi nerden tutacagimizi bilmeyiz.Benimde coxuklar carpiyor bazen bisey olmaznoyle hemenNe kadar dikkat etsem de ufak tefek çarpmalar yaşıyorum. Daha şimdiden kaç defa çarptım bilmiyorumİnşallah bir şey olmaz o kadar korkuyorum kii
bu arada yanıtladığınız için çok teşekkür ederim..
Ameliyattan ne kadar sonra değişti pekii?![]()
Burun estetiğinden sonra burun ucu düşer mi? Ameliyattan ne kadar sonra belli olur?
Resim var mı?Merhaba, ben Ekim ayında burun estetiği oldum. Şimdi burun ucum düştü gibi geliyor bana. Sizce ?
Bende Kasım 2019 da oldum 4. Ay daha bende öyle olduğunu düşünüyorum ama acele mi ediyorum burun ucu sis hala belki o yüzden diye düşünüyorumResim var mı?