Burun ucu estetiği olacağım, işte tasarım fotoğraflarırm

dansoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
54
0
36
Ankara
fikirlerinizi bekliyorum, benim için çok önemli!

xxx

Son düzenleyen: Moderatör:
sanki yandan koydugunuz fotografta ustunu de biraz duzeltmissiniz yaniliyor muyum? burun ucu estetiginin fazla bir eziyeti olmuyor saniyorum, hani cogumuz olmusken tam olsun mantigi guduyoruz :) siz burun ucuyla yetinmissiniz ama cok da buyuk bir farklilik gorulmuyor tasariminizda

merhaba evet kemik de törpülenince öyle görünecekmiş, ben çok büyük bi değişiklik, mükemmel bir burun istemedim, sadece bariz bozukluklar giderilsin istedim, doktorum da böyle bir tasarım yaptı. mesela burnum hala geniş olacak tasarıma göre ama gödüğünüz gibi yanakları da geniş bir insanım... dar ksvisli ince bir burun yüzüme çok gitmez diye düşünüyorum. ne kadar doğal o kadar iyi benim için... bir bozukluk anormallik olmasın yeter...gerçi bi yandan da kemik daha kibar görünse, daha iyi olmaz mı diye düşünmüyor da değilim. düzgün görünüyor mu tasarım, siz ne düşünüyorsunuz?

tasarim tabiki duzgun ama sizin burnunuz da zaten duzgun :)
cogumuz dogal burun istiyoruz tabi ama ufak degisikliklerin de tatmin etmeyecegini dusunuyorum ben nacizane :) eger ust kemiginizi de torpuletecekseniz bu isin eziyetini cekeceksiniz demektir, bu durumda da bence biraz daha oynanabilir, daha kucuk ama cok cok kucuk demiyorum tabi ve dogal bi burun, belki biraz kavis verilmesinden yanayim ben. hani bu kadar eziyeti cektim ama sonucta pek de degisik bir seyle karsilasmadim pismanligini yasamamaniz icin soyluyorum. cunku bazi insanlar bu ise sadece ucunu duzelteyimle basliyor, azla kanaat ederek, sonra arastirdikca baktikca istiyor ki daha iyisi olsun.
siz yine de kendiniz bilirsiniz en iyisini :) ben fikirlerimi sundum.

mesela soyle bir sey,umarim kizmazsiniz uzerinde oynadigim icin :)

Eklentiler

• $adsız2.webp
    $adsız2.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 221
Son düzenleme:
fikirlerinizi bekliyorum, benim için çok önemli!

Eki Görüntüle 49812

Eki Görüntüle 49813

bencede eğer törpülemede işin içine girecekse daha farklı bir burun tasarımı yapabilirsin çünki ameliyat ve sonraı ekeceğin eziyet aynı orand olacak sanmaki bu tasarımlardaki fotolarda daha az sorun yada daha az acı vs yaşıyacaksın..ha törpü yaptırmayacaksan o konuda hem fikiriz.ama işin içine törpüde girince baştan aşağı estetik ameliyatı oluyor canım..fikrimce tasarım değiştirilmeli yada hiç dokundurma burnuna değmez bu tasarım için.

sevgili eluard..nerden yapıyorsunuz bu tasarımları. bana da uygun bi tasarım yapsanız da ben de bakıp bakıp iyice cesaretlensem :)

sevgili eluard..nerden yapıyorsunuz bu tasarımları. bana da uygun bi tasarım yapsanız da ben de bakıp bakıp iyice cesaretlensem :)

:):))) photoshopla yapiyorum lolly, ben de ameliyat olmadan once her gun farkli bi burun yapiyodum kendime :))))

istersen sana da yaparim tabiki, bi fotografini yollaman yeter :)

eluardcım..bana özelden mail adresini gönder lütfen.oraya yollayayım.banim msj sayım yeterli olmadığından özelden yazamıyorum da

anlıyorum kızlar. ama dediiğiniz gibi yapınca da rinoplastiye giricek sanırım ve fyatlar bayağı artıcak.. doktoruma soracağım bakalım törpüyle kemiğe daha yumuşak bir görüntü verebilir miyiz diye...

evet o da hoş duruyor gerçekten:) fikrim değişmeye başlayacak sanırım. ee basşka fkirleri olan yok mu, bu kadarcık kişi mi sadece koskoca kadınlar kulübünde? :)

bence de eluardın tasarımı çok hoş olur yüzne . olmuşken iyi olsun değilmi. hafif kavis çok hoş olur bence. haberlerinizi bekliyoruz.

bence yüzün genişse kemiğiyle oynama derim. kemiğin inceltilmesi gözlerin arasındai mesafeyi artırıyor o da kötü oluyor. bir de gözlerin altı çökmüş gibi oluyor. onları da düşün derim.

teşekkür ederım gerçekten böyle dusuncelı bı yorum ıcın... tasarımları beğendın mı peki??

şahsen bukdr ufak bi değişim için amlyt olmasdım..burnunuz kötü deil bence:)

Back
X