Burun ucu estetiği olacağım, işte tasarım fotoğraflarırm

Canım, ben ameliyat oldum. Lokal anesteziyle oldum. Hem burnumu hem de göz kapağımı yaptırdım. İnan bana hiç canım yanmadı. Ameliyattan sonra burnumdan 24 saat içinde hafif kanama oldu onun dışında ne ağrı ne de morluk oldu. Yüzümde şuan şişlik var. Benim en büyük sorunum göz kapağım. Ağrısı, şişliği filan yok ama dikiş izleri var. Çarşamba günü aldıracağım ama nasıl kamufle edeceğim izler geçinceye kadar bilemiyorum. Neyse internetten yara izi geçiren bir kaç kremle kapatıcı buldum. Bir de burda bununla ilgili konu açıp tecrübesi olanların fikrini alacağım. Senin gün de yaklaştı. İnşallah acısız, ağrısız bir ameliyat olursun da istediğin gibi güzel ve sağlıklı bir burna kavuşursun. Ameliyatımı yapan doktorun ismini etik olmaz diye buraya yazmayacağım, özeline gönderiyorum. Kendine iyi bak. Gelişmeleri mutlaka buraya yaz.

özel mesajını aldım canım ama ben ne yazıkki özel mesaj yollayamıyorum.

bak şimdi senin adına da kendi adıma da çok heyecanlandım, daha görmedin burnunu değil mi? alçıda değil mi? törpü yaptırdın mı peki? nasıl hissediyorsun? gelişmelerini ben de bekliyorum!

benim ameliyat günüm de yarın bakalım!

Evet, canım törpü de yaptırdım. Tam istediğim gibi yaptı doktor. Şu an gayet iyiyim. Bende ağrı, fazla kanama filan olmadı. Çarşamba gün göreceğim kısmetse. İnşallah sen de çok kolay ve başarılı bir ameliyat geçirirsin. Topic'ini takip edeceğim sürekli.

Canım, ben ameliyat oldum. Lokal anesteziyle oldum. Hem burnumu hem de göz kapağımı yaptırdım. İnan bana hiç canım yanmadı. Ameliyattan sonra burnumdan 24 saat içinde hafif kanama oldu onun dışında ne ağrı ne de morluk oldu. Yüzümde şuan şişlik var. Benim en büyük sorunum göz kapağım. Ağrısı, şişliği filan yok ama dikiş izleri var. Çarşamba günü aldıracağım ama nasıl kamufle edeceğim izler geçinceye kadar bilemiyorum. Neyse internetten yara izi geçiren bir kaç kremle kapatıcı buldum. Bir de burda bununla ilgili konu açıp tecrübesi olanların fikrini alacağım. Senin gün de yaklaştı. İnşallah acısız, ağrısız bir ameliyat olursun da istediğin gibi güzel ve sağlıklı bir burna kavuşursun. Ameliyatımı yapan doktorun ismini etik olmaz diye buraya yazmayacağım, özeline gönderiyorum. Kendine iyi bak. Gelişmeleri mutlaka buraya yaz.
merhaba ben de bu foruma sırf burun estetiği hakkında sizlerden bilgi alabilmek için az önce üye oldum.Öncelikle narkoz almaktan korkutuğum için ben de lokal anesteziyi düşünüyorum.bazıları ise hiç önermiyor çok acılı geçiyormuş.Burnum etli o yüzden ucunu yaptırıcam ve belki biraz daraltırım.Bunun dısında cok asırı belli olmasa da burun sırtında kemik var.Onu da hazır olmuşken halletmek istiyorum ama suan için çok korkuyorum.Seninki lokal anesteziyle ne kadar sürdü?çok acı hissediyormusun ?dbir de tam olarak burnuna ne yaptrdın fiyat olarak da aydınlatırsan çok çok sevineceğim şimdiden teşekkürler :)

kızlar ben de burun ucu estetiği düşünüyorum.burun sırtımda cok hafif bi çıkıntı var.törpüleme yapılabildiğine göre halledılebılecek ölçüde.bu konuda izmir'de bana önereceğiniz doktor var mı?

Evet, canım törpü de yaptırdım. Tam istediğim gibi yaptı doktor. Şu an gayet iyiyim. Bende ağrı, fazla kanama filan olmadı. Çarşamba gün göreceğim kısmetse. İnşallah sen de çok kolay ve başarılı bir ameliyat geçirirsin. Topic'ini takip edeceğim sürekli.
Merhaba,
Ben de yeni oldugum icin ozel mesaj gonderemiyorum ama doktorunuzun ismini benimle de paylasir misiniz rica etsem? Ben de burun estetigi dusunuyorum ama korkularim var. Baris Cakir ile yarin randevum var. Hala buraya aktif uyeyseniz lutfen cevap verir misiniz? Ayrica resim de gormek isterim sayet mumkun olursa. Cok tesekkur ederim.

Back
X