burun ucu estetiği ?

pofudukumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
18
1
3
31
Kizlar burun ucu estetiği olup memnun kalan var mi aranizda ( cok istiyorum ama korkuyorum da ..

bu konuyu canladırsak olur mu..burun ucu ameliyatı olup deneyimlerini paylaşmak isteyen yok mudur?

benim burun ucum düşüktü ameliyat oldum çünkü burun sırtında nefes almada bir problem yoktu yine aynı tekrar ameliyat olma düşüncesindeyim. doktorunuzu çok iy araştırın.

Kizlar burun ucu estetiği olup memnun kalan var mi aranizda ( cok istiyorum ama korkuyorum da ..
Oncelikle sakin olalım evet stresli bir süreç gibi duruyor ama işin erbabına birakirsan inan düşündüğün gibi deil.kendim ve birçok arkadaşıma murat enöze yaptırdım kendisi müthiş bir doktor kesinlikle bir kez daha düşün cesaretini topla bu kadar süre neden yaptrmadm diye üzülüyorsn sonra

Ben de yaptırmak istiyorum. Önerisi olan varsa çok iyi olur.
Kendi ve birçok arkadasimn doktoru olan murat enöz hocaya yönlendirme yapabilirim on numara bir hoca inan pişman olmuyorsun formunu falan ziyaret de et birçok paylaşım ve foto war zaten

bu konuyu canladırsak olur mu..burun ucu ameliyatı olup deneyimlerini paylaşmak isteyen yok mudur?
Evet ben yaptırdım çok basit bir işlem sanildigi gibi deil anlayacagn doktorun iyi olması yeterli ki murat enöz benim doktorum bence bir araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…