Burun ucu(fotoğraflı)

Bende de var aynı sıkıntı. Doktorum 6. Aya geçecek diyip gönderdi beni. Ben şu an tam 3. Ayımdayım. Burun ucumun bir tarafı daha şiş ve aşağı sarkmış halde.

Bende de var aynı sıkıntı. Doktorum 6. Aya geçecek diyip gönderdi beni. Ben şu an tam 3. Ayımdayım. Burun ucumun bir tarafı daha şiş ve aşağı sarkmış halde.
Burun ucu ödemi gec iner dedikleri icin ben zamanla biraz daha küçülecegini düşünüyorum ama kolumella denilen kisim yine de dümdüz olmaz gibi

Çok erken iyileşme bekliyorsunuz burnun ameliyattan sonra tamamen iyileşmesi bir sene (ben de aynısını yaşadım çünkü) şekli de gayet güzel olmuş sadece biraz sabır.

Burnun her yeri oturmus orası şiş olunca korktum ..aslinda sorun burun sirtinda o kadar fazla törpülenmiş ki sanki sorun burun ucunda gibi gözüküyor.sonradan kemer de olustu oranin alti cokuk ucu sis garip bir sey oldu.En buyuk pismanligim ama alismaya çalışıyorum teşekkürler yorumunuz için

benzerini arkadaşım yaşadı doktoru ödemden dolayı sarktığını söylemiş ama bant ve burun deliği aparatı ile tekrar düzelirmiş, bantlamayı denemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…