Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende de var aynı sıkıntı. Doktorum 6. Aya geçecek diyip gönderdi beni. Ben şu an tam 3. Ayımdayım. Burun ucumun bir tarafı daha şiş ve aşağı sarkmış halde.
Bende de var aynı sıkıntı. Doktorum 6. Aya geçecek diyip gönderdi beni. Ben şu an tam 3. Ayımdayım. Burun ucumun bir tarafı daha şiş ve aşağı sarkmış halde.
Önden genel olarak iyi ama burun sırtımda yanlış torpulemeden kaynakli gozluk izi gibi bi cokuntu vardi.suan biraz azaldi ama fotograflarda golge seklinde belli oluyor.elimle de hissediyorum.
Çok erken iyileşme bekliyorsunuz burnun ameliyattan sonra tamamen iyileşmesi bir sene (ben de aynısını yaşadım çünkü) şekli de gayet güzel olmuş sadece biraz sabır.
Burnun her yeri oturmus orası şiş olunca korktum ..aslinda sorun burun sirtinda o kadar fazla törpülenmiş ki sanki sorun burun ucunda gibi gözüküyor.sonradan kemer de olustu oranin alti cokuk ucu sis garip bir sey oldu.En buyuk pismanligim ama alismaya çalışıyorum teşekkürler yorumunuz için