burun ucu için yardım lütfen

ceyef

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
651
957
103
Ankara
ben sadece burun ucumu hafif kalkmasını istiyorum birazda törpi kemiğe ankaradayım yaptıran varmı yardımınızı istiyorum

ben de benzer durumdayım benim hafif kemerim de var tabii:) ben de istanbuldayım böyle ağır olmadan atlatabileceğim bir teknik peşindeyim ama lokal kapalı teknik uygulayan bir hekim gerekli ve kim onu tam bulabilmiş değilim :)

cnm aynı durumdayız sen özel mi devlette mi yaptırmayı düşünyosun??

özel kurum canım devlet bunu yapmaz sanmıyorum öğle genel burun amaliyatı olamam doğallık taraftarıyım ifade gidiyor

Ben de hafif bi törpü doğal bir burun istiyorum ama nasıl olur acaba

hafif törpi iyi olur kemiğin varsa genel amaliyat yaptırma çok yapay duruyor,herkez birbirine benziyor tabi çok kötü değilse burun zaten güzellik burunla orantılı ama bir de bütünlük var ifade mimik pınar altuğun türkiye güzeli seçildiği yada gooğleden eski haline bak o burunla türkiye güzeli,güzide duran o burunla dünya standartlarında manken,medya dan örnek verdim çünkü bu takıntıyı medya dayatıyor insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…