Burun ucu kalkıklığı

jughead

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
38
11
38
Merhaba bir kaç gün önce burun ameliyatı oldum ve şu an da burnumun ucu çok kalkık geliyor önden bakıldığında burun deliklerim görünüyor ve bu beni rahatsız ediyor sizce bu zamanla düzelir mi

Merhaba bir kaç gün önce burun ameliyatı oldum ve şu an da burnumun ucu çok kalkık geliyor önden bakıldığında burun deliklerim görünüyor ve bu beni rahatsız ediyor sizce bu zamanla düzelir mi
Burun ameliyattan sonra birkaç milim düşüyor diyorlar ama düzelir mi bilinmez fotoğraf paylaşırsanız daha iyi yorum yapılabilir

Bende yeni ameliyat oldum aslinda bu halini cok begendm ama dokptr inecegini soyluyor

Çok eski post indimi burun ucunuz acaba bende aynı durumdayım merak ettim

Şu anki burnunuz nasıl acaba bende yeni ameliyat oldum indimi burnunuz resim atarmisiniz özelden rica etsem

Benim 6 ay dolmak üzere ve evet kalkıklığı iniyo yani normalleşiyor tabi göz de alışıyor. İlk zamanlar baya kötü hissetmiştim geçiyor merak etmeyin

Şu anki burnunuz nasıl acaba bende yeni ameliyat oldum indimi burnunuz resim atarmisiniz özelden rica etsem
Bende yeni ameliyat oldum bugun 4.gunum ozellikle kalkik istedim cunku 2-3 aya dusuyor merak etmeyin ozelden resim atarmisiniz bende atayim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…