Burun ucu ödemden dolayı düşük durur mu

Mavi_Eftelya

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
1.074
3.223
333
Kızlar 2 ay oldu ameliyat olalı. Burnumun ucu çok şiş ödem uca indi ama ucu da düştü yandan güzel ama önden baya düşük gözüküyor. Eski burnum da çok düşüktü doktora çok kalkık olmasın demiştim doğal olsun istemiştim .
Sorum şu; ödemlerden dolayı düşmüş gözüküyor olabilir mi .

Kızlar 2 ay oldu ameliyat olalı. Burnumun ucu çok şiş ödem uca indi ama ucu da düştü yandan güzel ama önden baya düşük gözüküyor. Eski burnum da çok düşüktü doktora çok kalkık olmasın demiştim doğal olsun istemiştim .
Fotoğraf var mı ?

Çok geçmiş olsun ya pek memnun değilsiniz sanırım?

Çok geçmiş olsun ya pek memnun değilsiniz sanırım?
Yok aslında çok memnundum ama düşük duruyor . Eski hali çok düşüktü ben çok kalkık olmasın dedim domuz burnu gibi o yüzden ilk hali çok güzeldi . Tam istediğim gibi ama düşüyor gibime geliyor . Doktor daha görmedi bayramdan sonra bakarım dudağına kadar bile düşse yine düzeltirim sen üzülme dedi.

Yok aslında çok memnundum ama düşük duruyor . Eski hali çok düşüktü ben çok kalkık olmasın dedim domuz burnu gibi o yüzden ilk hali çok güzeldi . Tam istediğim gibi ama düşüyor gibime geliyor . Doktor daha görmedi bayramdan sonra bakarım dudağına kadar bile düşse yine düzeltirim sen üzülme dedi.
Ameliyattan sonra tabi ödemler indikçe biraz düşüyor sanırım. Ama bence de canınızı sıkmayın doktorunuz da demiş :) Ben de memnun değilsiniz sandım, bir konunuzda daha böyle bir şey okudum da.

Sakıncası yoksa özelden atabilir misiniz ben de kaygılıyım da 25.günüm

Back
X