- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Sinemcikss
-
Giderildiğini duydum ama bilemiyorum. Birkaç doktora sorun istersenizMerhabalar. Ameliyatım üzerinden 1.5 sene geçti neredeyse ve burun ucumu kaldırmak için doktor oraya kıkırdak koyduğunu söyledi bu yüzden de burun ucum kemik gibi taş gibi sert ve yumuşamayacak bu da yaşam kalitesini etkiliyor burun esnek değil böyle bi problem yaşayan oldu mu? Revizyonla giderilebilir bi sorun mu bu ?
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinGiderildiğini duydum ama bilemiyorum. Birkaç doktora sorun isterseniz
Benim de daha 6 ay oldu kaldırma işlemi oldu benimde şuan sert ve yumuşar diye düşümdüm yumuşamıyor muymuş?Giderildiğini duydum ama bilemiyorum. Birkaç doktora sorun isterseniz
Benim de çok kaldırıldığı için çok sert ve yumuşamadıBenim de daha 6 ay oldu kaldırma işlemi oldu benimde şuan sert ve yumuşar diye düşümdüm yumuşamıyor muymuş?
Hangi teknikle yapıldığına baplı sanırımBenim de daha 6 ay oldu kaldırma işlemi oldu benimde şuan sert ve yumuşar diye düşümdüm yumuşamıyor muymuş?
Hangi teknikle yapıldığına baplı sanırım
Benim 3. Ay yumuşamaya başladıBenim de daha 6 ay oldu kaldırma işlemi oldu benimde şuan sert ve yumuşar diye düşümdüm yumuşamıyor muymuş?
Nasıl oldu son durumunuzBenim de daha 6 ay oldu kaldırma işlemi oldu benimde şuan sert ve yumuşar diye düşümdüm yumuşamıyor muymuş?
Valla martın 19 unda 1 yıl olacak ama hala yumuşamadıNasıl oldu son durumunuzyumuşadı mı