- Konu Sahibi miracleeee
kızlar bişey sorcam şişler kaç cm iniyo bir arkadaşın doktoru şişler 3cm daha inecek diye okudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar mrb, burun amelıyatı sonrası burun şişi 1 yıldan uzun sürede inen varmı. Benım alnımda, ıkı kasımın ortasında ve burnumun ucunda sıslık kaldı. Zaten sıslerım normal seyrınde hıc gıtmedı. Benım gıbı aynı durumu yasayan varmı![]()
ya kızlar ben de ameliyat olalı 15 gün oluyo, ama begenmedim burnumu. ucu kalkık duruyor ki özellikle söyledim doktoruma kalkık olmasın diye, yüzüme gitmiyor çünkü...şişlik midir acaba? iner mi sizce?revizyon da istemiyorum![]()
Canım benim de tıpatıp aynı problem. Alçılarım yeni çıktı ama yandan pinokyo vari bir yukarı kalkış sözkonusu. Şimdiden revizyon için doktor bakma psikolojisine girdim..
Normal mi inecek mi küçülecek mi?.. İnsan bilemiyor
Yandan görüntü de değişiyor mu bileniniz var mı?
Arkadaşlar benim 1 yılı geçti ve halen ucu iş =( şaka gibi ya .
Arkadaslar mrb, burun amelıyatı sonrası burun şişi 1 yıldan uzun sürede inen varmı. Benım alnımda, ıkı kasımın ortasında ve burnumun ucunda sıslık kaldı. Zaten sıslerım normal seyrınde hıc gıtmedı. Benım gıbı aynı durumu yasayan varmı![]()