Burun ucu şiş 1 yıldan uzun sürede inen varmı??????

kızlar ben albümümdeki gelen yorumları okuyamıyorum cevap yazamıyorum albümlere bakamıyorummmm...bellli mesaj yazmammı lazım bilemiyorummm bana yardım edecek biri varmıııı?????

Güvenlik açısından gelen talepler değerlendirildiği için bundan sonra 100 mesajı doldurmayan üyelerimiz albümleri göremeyeceklerdir..

Güzel paylaşımlar dilerim

Son düzenleme:
Arkadaslar mrb, burun amelıyatı sonrası burun şişi 1 yıldan uzun sürede inen varmı. Benım alnımda, ıkı kasımın ortasında ve burnumun ucunda sıslık kaldı. Zaten sıslerım normal seyrınde hıc gıtmedı. Benım gıbı aynı durumu yasayan varmı:(

Konuyu açalı yaklaşık 2 yıl olmuş, acaba burnun indi mi? 1 yıldan sonra değişiklik oldu mu?

kızlar bende ameliyat olalı 9 gün oluyor. doktoruma doğal bir burun istediğimi özellikle söylemiştim kalkık istememiştim çünkü dudaklarım ince. şimdi çok kalkık geliyor bana maymun gibi oldu suratım çok moralim bozuk. birde hiç doğal durmuyor gibi zaman geçtikçe daha doğal bir görüntü olur mu deneyimlilerden yanıt bekliyoruum=(

Arkadaşlar ben de yaklaşık 15 gün önce ameliyat oldum. Herşey normal seyrinde giderken 1 hafta önce ciddi koyu kıvamlı akıntı başladı. Burnumdaki bandaj da sıkıntı vermeye başladı. Uç kısmını kesince burun ucu ortaya çıkınca şoka girdim. Pin pon topu görünümünde ve yanlarla üst kısmında renk değişikliği vardı. Şimdi antibiyotik kullanmaya başladım. Ne kadar sürede normale döneceğimi çok merak ediyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaş var mı acaba? Çok zormuş bu ameliyat(((
selamlar

ya kızlar ben de ameliyat olalı 15 gün oluyo, ama begenmedim burnumu. ucu kalkık duruyor ki özellikle söyledim doktoruma kalkık olmasın diye, yüzüme gitmiyor çünkü...şişlik midir acaba? iner mi sizce?revizyon da istemiyorum:25:

Canım benim de tıpatıp aynı problem. Alçılarım yeni çıktı ama yandan pinokyo vari bir yukarı kalkış sözkonusu. Şimdiden revizyon için doktor bakma psikolojisine girdim..

Normal mi inecek mi küçülecek mi?.. İnsan bilemiyor :(

Yandan görüntü de değişiyor mu bileniniz var mı?

Canım benim de tıpatıp aynı problem. Alçılarım yeni çıktı ama yandan pinokyo vari bir yukarı kalkış sözkonusu. Şimdiden revizyon için doktor bakma psikolojisine girdim..

Normal mi inecek mi küçülecek mi?.. İnsan bilemiyor :(

Yandan görüntü de değişiyor mu bileniniz var mı?

merak etmeyin ilk zamanlar burun normalden biraz daha kalkık oluyor ama zamanla iniyor.ben 2. aya girdim ve burnumun kalkıklığı gitti diye üzülüyorum :(

Merhaba. Ben burun ameliyatı olalı 18 gün oldu. Burnumun sol taraftaki kıkırdağı büyüktü. Ve şimdi orası hala daha şiş neden olabilir? Ayrıca benim gibi ameliyat olmuş arkadaşların resimlerini görebilmek için ne yapmam gerek.

Arkadaslar mrb, burun amelıyatı sonrası burun şişi 1 yıldan uzun sürede inen varmı. Benım alnımda, ıkı kasımın ortasında ve burnumun ucunda sıslık kaldı. Zaten sıslerım normal seyrınde hıc gıtmedı. Benım gıbı aynı durumu yasayan varmı:(

Canım en iyi yorumu doktorun yapar ona bi sor sen en iyisi

Back
X