burun ucu sisligi

Anorexia_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
450
36
38
İstanbul
Kizlar 36.gunumdeyim burnumun ucu cok sis duruyo. Ucu derken hemen ucunun ust kismi sanki cok hafif kambur gibi duruyo ucu da dusuk gibi görünüyo boyle olunca.
bir iki hafta once boyle degildi. Doktor ucunda sivi toplanmis dedi masaj verdi. Sis olan yerler sert ve agriyo.
tecrubeli arkadaslar yardim edebilir mi inecek mi orasi? Siz yasadiniz mi bu durumu?

Eklentiler

• PicsArt_1408196802833.webp
    PicsArt_1408196802833.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 522
Anorexia farklı doktora ameliyat olduk ama sıkıntımız aynı. Benim de tam orada ödem var burun ucum düşük duruyor doktorum bekle çok yeni diyor. Masaja ve sabıra devam. Dün kuzenim bu ne estetik olmamış gibi dedi sinirim bozuldu mesela :(

Anorexia farkli doktora ameliyat olduk ama sıkıntımız aynı. Benim de tam orada ödem var burun ucum düşük duruyor doktorum bekle çok yeni diyor. Masaja ve sabıra devam. Dün kuzenim bu ne estetik olmamış gibi dedi sinirim bozuldu mesela :KK43:
Benim 2.3. Haftada falan boyle degildi 1 ay kontrolumde doktor farketti masaj verdi umarim gecer ya :(

Seninki ödem gibi duruyor, masajını aksatma, ödrm olmasada dr un düzeltebilir çok küçük bir operasyonla yada enjeksiyonla

Evet üç hafta oldu sadece ameliyat olalı. Ödem dedi doktor sabret dedi. Zaten yüzüm de şiş.

İnşallah ödemdir ... Yani çıkıntı var gibi duruyor ama dr un ödem dediyse.. Bekle bakalım..
Kemigim duz iniyor ama sagli sollu baloncuklar var zaten icerde de var kemigin orda. Doktor dediki bak ucuna dokun cok sert diger dokularin yumusak dedi indikce yumusucak dedi

Back
X