Burun ucu

mutsuzzi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
357
3
48
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı . Ben ameliyat olalı bir ay oldu ve bazı arkadaşlar masaj konusunda ucuna da yaptığını bazıları ise asla ellememem gerektiğini söyledi ben de şu virüs yüzünden doktorun yanına gidemedim ama sizlere sormak istedim elleyince düşer falan diyorlar bu doğru mu ?

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı . Ben ameliyat olalı bir ay oldu ve bazı arkadaşlar masaj konusunda ucuna da yaptığını bazıları ise asla ellememem gerektiğini söyledi ben de şu virüs yüzünden doktorun yanına gidemedim ama sizlere sormak istedim elleyince düşer falan diyorlar bu doğru mu ?
Masaja gerek duysa doktor onerir gosterirdi doktor un haricinde bisey yapmayin her burun ayni sebebden ameliyat olmaz ayni maaj uygulanmaz. Doktorun sosyal medyasini bulun msj atın yada hastaneyi arayın ama karismahin kendiniz

Masaja gerek duysa doktor onerir gosterirdi doktor un haricinde bisey yapmayin her burun ayni sebebden ameliyat olmaz ayni maaj uygulanmaz. Doktorun sosyal medyasini bulun msj atın yada hastaneyi arayın ama karismahin kendiniz

Ucuna dair bir şey demedi diğer hareketleri yapıyorum

O zaman gerek duymamistir :KK66: bu donemde sunu yap bunu yap diyenleri dinlemeyeceksin sadece.
Çok haklısın ama ister istemez bazen elliyorum ve bu durum beni korkuttu acikcasi

Benim burnumda delikler farklı masaj yap dedi doktor masaj yaptım 2 ay oldu amaliyat bu seferde gülünde kesi yeri eğriliyor
3AC70548-35A1-4DB4-830E-E324FC4B9F87.webp

Daha ödem vardır ya

Back
X