Burun ucu

Kafasinagorebiri

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
104
18
18
27
Merhabalar burun estetiğimin 4. Ayındayım burun ucum fazla kaba ve tombul duruyor. Ödem olma ihtimali var mı sonraki aylarda burun ucu küçülüyor mu

3 yıl önce bende rinoplasti oldum ve 6 aya kadar burun belli olmuyor 1 yılda ise tam ödemi atarak olması gerektiği halini alıyor. 4. Ay daha çok erken canım burnun böyle kalmayacak küçülecek 6.ay gerçek burnun için küçük bir fragmanı gibi düşün.

3 yıl önce bende rinoplasti oldum ve 6 aya kadar burun belli olmuyor 1 yılda ise tam ödemi atarak olması gerektiği halini alıyor. 4. Ay daha çok erken canım burnun böyle kalmayacak küçülecek 6.ay gerçek burnun için küçük bir fragmanı gibi düşün.
Umarım öyle olur yaa teşekkür ederim 🤭

Merhabalar burun estetiğimin 4. Ayındayım burun ucum fazla kaba ve tombul duruyor. Ödem olma ihtimali var mı sonraki aylarda burun ucu küçülüyor mu
Geçmiş olsun profilden müthiş görünüyor size de çok yakışmış bence. Eski burnunuz önden nasıldı mesela belirleyici oluyor bazen doktorlar yapamıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum şuan benimde ucu böyle

Geçmiş olsun profilden müthiş görünüyor size de çok yakışmış bence. Eski burnunuz önden nasıldı mesela belirleyici oluyor bazen doktorlar yapamıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum şuan benimde ucu böyle
Eski hali şu şekilde idi

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-10-22-46-15-982_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-12-10-22-46-15-982_com.miui.gallery.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_2023-12-10-22-46-12-603_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-12-10-22-46-12-603_com.miui.gallery.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 122
Hayırlı olsun burnunuz, kalın derili miydi acaba bende 22 temmuzda ameliyat oldum ince derili olduğumu söyledi doktorum şu an yanlarda ve ucunda ödem yok denecek kadar az. Cilt tipine göre değişiyor sanırım ve en son burnun ucundaki ödem gider demişti benim doktorum. Masaj falan önermiş miydi ilk haftalarda burun yanlarınız baya geniş duruyor göz pınarlarından başlayarak burnun ucuna doğru iki parmağınızı yapıştırıp indirmeye calışın ödemi hissediyor zaten insan o şekilde altta toplanıyor

Back
X