Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 yıl önce bende rinoplasti oldum ve 6 aya kadar burun belli olmuyor 1 yılda ise tam ödemi atarak olması gerektiği halini alıyor. 4. Ay daha çok erken canım burnun böyle kalmayacak küçülecek 6.ay gerçek burnun için küçük bir fragmanı gibi düşün.
3 yıl önce bende rinoplasti oldum ve 6 aya kadar burun belli olmuyor 1 yılda ise tam ödemi atarak olması gerektiği halini alıyor. 4. Ay daha çok erken canım burnun böyle kalmayacak küçülecek 6.ay gerçek burnun için küçük bir fragmanı gibi düşün.
Geçmiş olsun profilden müthiş görünüyor size de çok yakışmış bence. Eski burnunuz önden nasıldı mesela belirleyici oluyor bazen doktorlar yapamıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum şuan benimde ucu böyle
Geçmiş olsun profilden müthiş görünüyor size de çok yakışmış bence. Eski burnunuz önden nasıldı mesela belirleyici oluyor bazen doktorlar yapamıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum şuan benimde ucu böyle
Hayırlı olsun burnunuz, kalın derili miydi acaba bende 22 temmuzda ameliyat oldum ince derili olduğumu söyledi doktorum şu an yanlarda ve ucunda ödem yok denecek kadar az. Cilt tipine göre değişiyor sanırım ve en son burnun ucundaki ödem gider demişti benim doktorum. Masaj falan önermiş miydi ilk haftalarda burun yanlarınız baya geniş duruyor göz pınarlarından başlayarak burnun ucuna doğru iki parmağınızı yapıştırıp indirmeye calışın ödemi hissediyor zaten insan o şekilde altta toplanıyor