Çok teşekkürler sağ olun ben zaten mükemmel bir şey beklemiyorum açıkçası, bu tür yüksek beklentiler insanı sonradan üzer. Ama inşallah daha fazla da düşmez diyorumÇok güzel görünüyor
Kesinlikle biraz daha düşecektir 1 yıl içerisinde benim ilk hali domuz gibi kalkıktıBir fotoğraf daha koydum şimdi, benle aynı süreçten geçmiş tecrübeli arkadaşlar
Yaaa :-( Benimki çok aşırı kalkık değil gibi bence? O yüzden pek düşsün istemiyorum daha da yaaaKesinlikle biraz daha düşecektir 1 yıl içerisinde benim ilk hali domuz gibi kalkıktıama şuan tam karşıya bakıyor
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız içinŞu anki halinden milimlik fark olur, çok aşırı düşmüyor.
Ne demekTeşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Size özelden mesaj attım bir bakar mısınızKesinlikle biraz daha düşecektir 1 yıl içerisinde benim ilk hali domuz gibi kalkıktıama şuan tam karşıya bakıyor
Merhaba mesaj kutumda bir şey görünmüyor, mesajınız gelmemiş? Sitede de yeniyim, çok bilmiyorum işleyişi, tekrar yazar mısınız mesaj))Size özelden mesaj attım bir bakar mısınız
Canım size değil yukaridaki arkadaşa attım.sizin burnunuz çok güzel olmuş maşallahMerhaba mesaj kutumda bir şey görünmüyor, mesajınız gelmemiş? Sitede de yeniyim, çok bilmiyorum işleyişi, tekrar yazar mısınız mesaj))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?