Selamlar. Burda yeniyim. Ben 2 ay önce burun ameliyatı oldum. Burnum ilk zamanlara göre bence iyi ama yine de beyenmiyorum. Bana dik geliyor. Sizce bu fiklik iner mi? Psikolojim çook bozuldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğal ve güzel duruyor.. Hiç canınızı sıkmayınSelamlar. Burda yeniyim. Ben 2 ay önce burun ameliyatı oldum. Burnum ilk zamanlara göre bence iyi ama yine de beyenmiyorum. Bana dik geliyor. Sizce bu fiklik iner mi? Psikolojim çook bozuldu![]()
Delikler çok görünüyor diye çok kötü oluyorumböyle bakinca bı diklık farkedemedim normal bı burun
İyi yorumunuz için teşekkür ederimÇok doğal ve güzel duruyor.. Hiç canınızı sıkmayın![]()
Ben gerçekten bir sorun göremedim. Gayet güzel. Keyifle tadını çıkarınİyi yorumunuz için teşekkür ederimben sadece burun deliklerine için kötü oluyorum. Bi garip duruyorlar
Yoo delikleri bı kere küçük hicde kötü gozukmuyo vallaDelikler çok görünüyor diye çok kötü oluyorum![]()
Siz burun ameliyatı olmuşmusunuz? Benim eski burnum böyle gözükmüyodu. Şimdi eski burnumu çox özlüyorum öyle gözükmesi için gece gündüz yalvarıyorumBenim gözüme hiç dik görünmedi.Gayet normal bir burun.Benim burnum olsa hiç dik değil diye üzülmem muhtemeldi.
Maalesef iki kez oldum ve bulaştığıma çok pişmanım.Burnunuzda sorun yok.Yok yere kendinizi üzmeyip tadını çıkarın.Gerçekten iyi görünüyor.Kötü kötü dedikçe güzel yerlerini görmez olursunuz.Yapmayın..Siz burun ameliyatı olmuşmusunuz? Benim eski burnum böyle gözükmüyodu. Şimdi eski burnumu çox özlüyorum öyle gözükmesi için gece gündüz yalvarıyorum
Benimde burnum sizinki gibi kalkık hiç kaldırmayın dememe rağmen böyle oldu ćok pişmanımmSelamlar. Burda yeniyim. Ben 2 ay önce burun ameliyatı oldum. Burnum ilk zamanlara göre bence iyi ama yine de beyenmiyorum. Bana dik geliyor. Sizce bu fiklik iner mi? Psikolojim çook bozuldu![]()