cuma ameliyat oldum bugun pazar..ve sislikten gozumu acamadigim gibi burnun patlicak gibi o kadar sisti ki foto koyuyorum.alnim bile sisti sanki.goz kapaklarim sis.sag yanagim sis.niye boyle oldu 2 gecedir uyumuyorum bi yandan tikanik kan dolu ici .beni zaten kan tutuyo sprey skyorum bi ise yaramiyo.10 gunluk rapor aldim 8 gun sonra ise baslicam gecer mi bu sislikler cok pismanim ameliyat olduguma .
Sizin ilk ameliyat miydi epey morluk olmuş gözaltında ve burnunuz çok şişmiş 8 günde şişliğin geçmesi mümkün değil inşallah morluklar çabuk geçer.ben revizyon ameliyatımın 3.haftasindayim burnumda şişlik var gözlerim hiç morarmadı.buz uygulamasını düzenli yapın ve bana ilk günden beri arnica krem sürdüler bunu hemşireler düzenli yaptı ben elimi bile sürmedim ve hiç morarmadım
evet ilk ameliyatim su an alnim da sisiyor hissediyorum...ameliyat aksam oldu 2 kere hemsire buz getirdi.sabaha kadar baska koymadik ondan mi boyle oldu ki...simdi koyayim mi buz cok gec mi oldu ki uf yuzum o kadar gergin ki patlicak gibi anlatamam
evet ilk ameliyatim su an alnim da sisiyor hissediyorum...ameliyat aksam oldu 2 kere hemsire buz getirdi.sabaha kadar baska koymadik ondan mi boyle oldu ki...simdi koyayim mi buz cok gec mi oldu ki uf yuzum o kadar gergin ki patlicak gibi anlatamam
Alında şişlik olmaması gerekir bence buz uygulaması 2 kere yeterli değil.bende ameliyat olduğum günün gecesi sürekli değiştirdiler taburcu olduktan sonra da akşam uyuyana kadar buz uygula dedi doktor birde arnica krem gözlere sürülüyor çok iyi geldi ve hiç morluk olmadı.doktorada sor ne aralıkla buz uygulamam gerek diye . şimdiye kadar bunlarla ilgilenmesi gerekirdi.
cuma ameliyat oldum bugun pazar..ve sislikten gozumu acamadigim gibi burnun patlicak gibi o kadar sisti ki foto koyuyorum.alnim bile sisti sanki.goz kapaklarim sis.sag yanagim sis.niye boyle oldu 2 gecedir uyumuyorum bi yandan tikanik kan dolu ici .beni zaten kan tutuyo sprey skyorum bi ise yaramiyo.10 gunluk rapor aldim 8 gun sonra ise baslicam gecer mi bu sislikler cok pismanim ameliyat olduguma .
Ben ameliyatımın 10. Günü işe gittim morluklar nerdeyse tamamen geçmişti sizin kadar morarmamıştı ama bir de ben sabaha kadar sürekli buz koymuştum keşke siz de koysaydınız bu kadar şişmezdi