Burun ucum yamuk

Oldum ben. Dr. Yusuf Can a olmştum. Nefes alıp vermede de problem oluyordu neyseki sorun ortadan kalktı.
Bu arada buda bu konuda ilk yazım. KK'ya ilk defa katılıyorum

Kızlar bende cuma günü kapalı ameliyat oldum burnum kalkık olmasın dedim çünkü burun deliklerim baya büyük diye bu cumartesi de alçılarım cikicak

Doktor instagramina benim ameliyat öncemi ve sonramı koymuş sizce burun ucum dusermi kızlar: (

Eklentiler

• IMG-20180713-WA0006.webp
    IMG-20180713-WA0006.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 267
Buda ameliyat sonrası çok kalkık degilmi sizcede :(

Eklentiler

• 20180715_222014.webp
    20180715_222014.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 246
Buda ameliyat sonrası çok kalkık degilmi sizcede :KK43:
Sakın hayal kırıklığına ugrama Masallah harika gorunuyor. Doktorunuzu tebrik ediyorum. Bence ameliyattan önce burun delikleriniz daha cok ön plandaymis ve ameliyat sonrasi toparlanmislar. Yeni burnunuz hayırlı olsun cok ama cok begendim.

Ve unutmayın ameliyattan bir kac ay sonra burun ucu hafif düsermis bunu cogu kisiden duydum.

Kızlar bende cuma günü kapalı ameliyat oldum burnum kalkık olmasın dedim çünkü burun deliklerim baya büyük diye bu cumartesi de alçılarım cikicak

Doktor instagramina benim ameliyat öncemi ve sonramı koymuş sizce burun ucum dusermi kızlar: (
Bence cok iyi olmus ameliyat nasil gecti sadece burun ucu kaldirmamiydi nekadar odedin

foto yükleyebilir misin? Aynı sorun bende de var
Ya normalde bakildiginda cok anlasilmiyor ama on kamerayla bakilinca anlasiliyor yamuk oldugu
foto yükleyebilir misin? Aynı sorun bende de var
Fotoğraf yükleyemedim telefonundan giriyorum aslında çok yamuk değil mi çok dikkatli bakınca yumuk oldu anlaşılıyor bunda galiba sadece ben Taktığım için görüyorum ön kameradan çok belli yumuk oldu

Bence cok iyi olmus ameliyat nasil gecti sadece burun ucu kaldirmamiydi nekadar odedin
Canim merhaba benim burun icinde ciddi sikintim vardi nefes alamiyordum agzi acik uyuyor ve horluyordum :( burun icim daba zorlamis doktoru doktorum o sekilde belirtti burun sirtimdaki kavis duzlestirildi ve burun ucu sarkikti toplandi

Bana cok kalkik geliyor nedense gerci odemler cok zaman gostericek bakalim :( ameliyat ucretim 7000 tl di.fakat 6000 tl de anlastik

Canim merhaba benim burun icinde ciddi sikintim vardi nefes alamiyordum agzi acik uyuyor ve horluyordum :KK43: burun icim daba zorlamis doktoru doktorum o sekilde belirtti burun sirtimdaki kavis duzlestirildi ve burun ucu sarkikti toplandi

Bana cok kalkik geliyor nedense gerci odemler cok zaman gostericek bakalim :KK43: ameliyat ucretim 7000 tl di.fakat 6000 tl de anlastik
Doktorunuzun ismini ögrenebilirmiyim meme estetigide yapiyormu?

Ya normalde bakildiginda cok anlasilmiyor ama on kamerayla bakilinca anlasiliyor yamuk oldugu

Fotoğraf yükleyemedim telefonundan giriyorum aslında çok yamuk değil mi çok dikkatli bakınca yumuk oldu anlaşılıyor bunda galiba sadece ben Taktığım için görüyorum ön kameradan çok belli yumuk oldu[/QUOTE
Evet ya, aynada ve kamerada yamukluk belli oluyor benim de..normalde de yamuk ama dikkatli bakıldığında anlaşılıyor..tabiki takıcaz kafamıza,yamuk bir burun değildi ameliyat amacımız..

Canim izmirdeyim ben ama meme estetigi yapmadigini biliyorum instagramdan takip et istersen izmir ento kbb doktoru ibrahim korhan cok ilgili sicak bir doktor
merhaba,
Ben de bu aralar doktor arayışındayım. Şu an burnunuz nasıl? Sizi memnun etmeyen bir durum var mı? Ben de İbrahim Korhan la görüşmeyi düşünüyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba,
Ben de bu aralar doktor arayışındayım. Şu an burnunuz nasıl? Sizi memnun etmeyen bir durum var mı? Ben de İbrahim Korhan la görüşmeyi düşünüyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba, İbrahim Beyle bende görüşeceğim cuma günü. Siz ne karar verdiniz acaba doktor konusunda?

Back
X