Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
foto yükleyebilir misin? Aynı sorun bende de varmerhaba kizlar benim burnumun ucu yamuk benim gibi olanlar varmi ve ameliyat oldunuzmu
Sakın hayal kırıklığına ugrama Masallah harika gorunuyor. Doktorunuzu tebrik ediyorum. Bence ameliyattan önce burun delikleriniz daha cok ön plandaymis ve ameliyat sonrasi toparlanmislar. Yeni burnunuz hayırlı olsun cok ama cok begendim.Buda ameliyat sonrası çok kalkık degilmi sizcede![]()
Ben cok korkuyorum canim ust dudagim cok ince ve burun kalkinca dudakta havada duruyor sanki cok korkuyorumVe unutmayın ameliyattan bir kac ay sonra burun ucu hafif düsermis bunu cogu kisiden duydum.
Bence cok iyi olmus ameliyat nasil gecti sadece burun ucu kaldirmamiydi nekadar odedinKızlar bende cuma günü kapalı ameliyat oldum burnum kalkık olmasın dedim çünkü burun deliklerim baya büyük diye bu cumartesi de alçılarım cikicak
Doktor instagramina benim ameliyat öncemi ve sonramı koymuş sizce burun ucum dusermi kızlar: (
Ya normalde bakildiginda cok anlasilmiyor ama on kamerayla bakilinca anlasiliyor yamuk oldugufoto yükleyebilir misin? Aynı sorun bende de var
Fotoğraf yükleyemedim telefonundan giriyorum aslında çok yamuk değil mi çok dikkatli bakınca yumuk oldu anlaşılıyor bunda galiba sadece ben Taktığım için görüyorum ön kameradan çok belli yumuk oldufoto yükleyebilir misin? Aynı sorun bende de var
Canim merhaba benim burun icinde ciddi sikintim vardi nefes alamiyordum agzi acik uyuyor ve horluyordumBence cok iyi olmus ameliyat nasil gecti sadece burun ucu kaldirmamiydi nekadar odedin
Doktorunuzun ismini ögrenebilirmiyim meme estetigide yapiyormu?Canim merhaba benim burun icinde ciddi sikintim vardi nefes alamiyordum agzi acik uyuyor ve horluyordumburun icim daba zorlamis doktoru doktorum o sekilde belirtti burun sirtimdaki kavis duzlestirildi ve burun ucu sarkikti toplandi
Bana cok kalkik geliyor nedense gerci odemler cok zaman gostericek bakalimameliyat ucretim 7000 tl di.fakat 6000 tl de anlastik
Canim izmirdeyim ben ama meme estetigi yapmadigini biliyorum instagramdan takip et istersen izmir ento kbb doktoru ibrahim korhan cok ilgili sicak bir doktorHangi şehirde ameliyat oldunuz?
Ya normalde bakildiginda cok anlasilmiyor ama on kamerayla bakilinca anlasiliyor yamuk oldugu
Fotoğraf yükleyemedim telefonundan giriyorum aslında çok yamuk değil mi çok dikkatli bakınca yumuk oldu anlaşılıyor bunda galiba sadece ben Taktığım için görüyorum ön kameradan çok belli yumuk oldu[/QUOTE
Evet ya, aynada ve kamerada yamukluk belli oluyor benim de..normalde de yamuk ama dikkatli bakıldığında anlaşılıyor..tabiki takıcaz kafamıza,yamuk bir burun değildi ameliyat amacımız..
merhaba,Canim izmirdeyim ben ama meme estetigi yapmadigini biliyorum instagramdan takip et istersen izmir ento kbb doktoru ibrahim korhan cok ilgili sicak bir doktor
Merhaba, İbrahim Beyle bende görüşeceğim cuma günü. Siz ne karar verdiniz acaba doktor konusunda?merhaba,
Ben de bu aralar doktor arayışındayım. Şu an burnunuz nasıl? Sizi memnun etmeyen bir durum var mı? Ben de İbrahim Korhan la görüşmeyi düşünüyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba siz ameliyat oldunuz mu memnun musunuz?Merhaba, İbrahim Beyle bende görüşeceğim cuma günü. Siz ne karar verdiniz acaba doktor konusunda?