Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigorta poliçenizde net bir şekilde karşılamadığı durumları yazar ama bildiğim kadarıyla hiç bir poliçe estetik müdahale içeren operasyonları karşılamıyor.Özel sağlık sigortam var burun ucu dolgusunu karsiliyor mu bilginiz var mi kizlar
Nerden bakacağız canim ona.buarada çok.sagol cevap verdgin icin.arayip sormaya utanıyorum hastaneyiSigorta poliçenizde net bir şekilde karşılamadığı durumları yazar ama bildiğim kadarıyla hiç bir poliçe estetik müdahale içeren operasyonları karşılamıyor.
Rica ederim ne demekNerden bakacağız canim ona.buarada çok.sagol cevap verdgin icin.arayip sormaya utanıyorum hastaneyi![]()
Sağol canim bakım bakalimRica ederim ne demekbiz bir şirket aracılığıyla sigorta yaptırıyoruz eşimle ve her yıl yenileme döneminde poliçeyi mail olarak paylaşıyorlar. Senin de hangi şirketse ve poliçe ismini biliyorsan internetten arayıp bakabilirsin, kendi internet sitelerinde yazıyor poliçe detayları. Eğer bulamazsan da hastaneyi aramak yerine sigorta şirketini arayıp bilgi alabilirsin.
Ozel saglik sigortasiyla burun yaptiran vardi sanki hastaneyi arayip sorun bisey olmaz bilgi almis olursunuz oranin yoktur baska hastanenin vardirKızlar bilgisi olan var mi lütfen
Sağol canim yarın sorayim ya heves ettim iyiceOzel saglik sigortasiyla burun yaptiran vardi sanki hastaneyi arayip sorun bisey olmaz bilgi almis olursunuz oranin yoktur baska hastanenin vardir
Olur insallah olumlu dusun olumlu olsun bir arkadasima sorucam ozelde calisan, o bana demisti revizyonunu ozel saglik sig ile olmustu simdi net hatirladim ama yine net hastaneden ogrenirsinSağol canim yarın sorayim ya heves ettim iyice![]()
Olur insallah olumlu dusun olumlu olsun bir arkadasima sorucam ozelde calisan, o bana demisti revizyonunu ozel saglik sig ile olmustu simdi net hatirladim ama yine net hastaneden ogrenirsin