Yok 2 ay sonra tekrar yaparız dedi.Anladığım kadarıyla deri kalınlığı yada kaba et denen durum var bende.Bu oradaki dokuları eritecek dedi.İnternette yabancı sitelerde steroid enjeksiyon diye birşeyler buldum.Herhalde bu bana yapılan şey..
burdan söylemeyeyim özelden yazarım isterseniz
Hayır ücret almadı.Özelden yazabilmem için 50 mesaj gerekiyormuş.bu yüzen yazamadım. FB dersem anlarsınız herhalde.
Hayır ücret almadı.Özelden yazabilmem için 50 mesaj gerekiyormuş.bu yüzen yazamadım. FB dersem anlarsınız herhalde.
Burnunuz nasıl oldu acaba?geç cevap yazdığım için üzgünüm.Evet burun ucunda incelme oldu.İkinci iğne yeni yapıldı 1 ayda etkisi görülmeye başlayacak dedi.
Aynı sorun bendede var 2.yılım burun sırtı güzel fakat burun ucum büyük önceki burnuma göre kalın ve şiş duruyor bende yaptırmayı düşünüyorum faydası oldu mu size ?arkadaşlar bir sene önce burun ameliyatı oldum.Kemikli ve büyük bir burnum vardı.Burun sırtı çok güzel oldu.Ancak burun ucum hala bana çok büyük geliyor.bugün kontrole gittim. doktorum burun ucundan iğne yaptı.bu iğne üç haftada etkisini gösterecek ve oradaki dokuyu eritecek dedi.Bu konuda bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?