Burun ucundan yapılan iğne ne

drrblues

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
37
0
611
Ankara
arkadaşlar bir sene önce burun ameliyatı oldum.Kemikli ve büyük bir burnum vardı.Burun sırtı çok güzel oldu.Ancak burun ucum hala bana çok büyük geliyor.bugün kontrole gittim. doktorum burun ucundan iğne yaptı.bu iğne üç haftada etkisini gösterecek ve oradaki dokuyu eritecek dedi.Bu konuda bilgisi olan varmı?

canım benim geçmiş olsun
daha önce duymamıştım belki ödemi alır iğne
benimde burun sırtım çok güzel ucu büyük, daha 2 ay olmadı ameliyat olalı doktorum şişlik dedi inş. şişliktir ve iner
3 hafta sonraki sonucu merak ediyorum canım
inş. işe yarar
sadece 1 kere mi yapılıyor iğne

Yok 2 ay sonra tekrar yaparız dedi.Anladığım kadarıyla deri kalınlığı yada kaba et denen durum var bende.Bu oradaki dokuları eritecek dedi.ınternette yabancı sitelerde steroid enjeksiyon diye birşeyler buldum.Herhalde bu bana yapılan şey..

Yok 2 ay sonra tekrar yaparız dedi.Anladığım kadarıyla deri kalınlığı yada kaba et denen durum var bende.Bu oradaki dokuları eritecek dedi.İnternette yabancı sitelerde steroid enjeksiyon diye birşeyler buldum.Herhalde bu bana yapılan şey..

hmm o igneden bende duymustum kalin burun derisi olanlara uygulaniyormus...
doktorunuz isimini ögrenebilirmiyim benimde öyle bi sorunum var!!

Hayır ücret almadı.Özelden yazabilmem için 50 mesaj gerekiyormuş.bu yüzen yazamadım. FB dersem anlarsınız herhalde.

geç cevap yazdığım için üzgünüm.Evet burun ucunda incelme oldu.İkinci iğne yeni yapıldı 1 ayda etkisi görülmeye başlayacak dedi.

merhaba,ben de sizinle aynı doktora ameliyat oldum.ikinci haftam bitti ve burun ucum aşırı sert içinde sanki bilye varmış gibi.sizde de mi böyleydi ve size ameliyattan ne kadar süre geçince iğne yapılacağı söylendi?

selam kizlar.

hepinize gecmis olsun diyorum! o vurulan igne nin ismi triamcinolon, marka ismi ise kenacort dur. o igne genelde odemler cabuk insin diye yapilir ve alttaki yaralar icin. bazen burun altindaki yaralar oyle kabarirki, burnun sanki hic kuculmez. bu igne hem o yarayi kucultur hem deriyi inceltir, ama deri incelmesi bu ilacin yan etkisidir. yani aslinda burun altindaki yaralar daha incelsin diye sikilir.

selamlar :)

arkadaşlar bir sene önce burun ameliyatı oldum.Kemikli ve büyük bir burnum vardı.Burun sırtı çok güzel oldu.Ancak burun ucum hala bana çok büyük geliyor.bugün kontrole gittim. doktorum burun ucundan iğne yaptı.bu iğne üç haftada etkisini gösterecek ve oradaki dokuyu eritecek dedi.Bu konuda bilgisi olan varmı?
Aynı sorun bendede var 2.yılım burun sırtı güzel fakat burun ucum büyük önceki burnuma göre kalın ve şiş duruyor bende yaptırmayı düşünüyorum faydası oldu mu size ?

O iğne Halamda çöküntüye sebep oldu şimdi dolgu yaptırmak zorunda kalıyor sabırlı olmanız gerekiyor en az iki yıl bekleyin

Back
X