Burun ucuuu

Boddi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
14
0
1
40
selam herkese 3 oldu burnumun ucu top gibi ve yandan kemerli gibi inermi bilgisi olan varmı yardım rica

Eklentiler

• IMG_2239.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 157
Bu konuyla alakali bende konu actim ama hic kimseden ses cikmadi :) benim de 24. Gunum hala burun ucum top gibi sis inmedi yandan ve onden kocaman bir burnum var

Senin burnun benimkine gore cok kibar canim. Mecbur sabirli olucaz ama benim gun gectikce hicbisey farketmyo

supra tip dedikleri kısımda şişlik var ondan burnunuz kemerlii gibi gözüküyor bendede aynı sorun mevcut inmeye başladı sanki yabancı sitelerde yatarken oraya bant yapıştırın diyor. elinizde dokunduğunuzda orada bi potluk hissediyomusunuz bastırabiliyomusunuz?

Bende ameliyat olalı 23 gün oldu benm şişliklerde var hala özelliklede burun ucu top gibi elledigim zamanda his yok uyuşuk ve sert yani normaldir sizinkide sabır isteyen bi süreç umarım tez zamanda kazasiz belasız atlatırız bu günleri

selam herkese 3 oldu burnumun ucu top gibi ve yandan kemerli gibi inermi bilgisi olan varmı yardım rica

Benim 7 ay oldu hala birim icim sert ve yuvarlak en geç o bölge iyileşiyor Dedi doktor sabrediyorum

İlk kez duydum inşallah geçer saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…