Burun uzatma ve düşürme

Miray7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
16
8
1
39
Merhaba kızlar

Revizyon ile burun ucunu düşüren ve burnu uzatan var mı?

Şu an o kadar mutsuzum kiiii evde kapaniyorum. İki ay oldu ameliyat olalı. Burnum aşırı kısaltılmış ve ucu çok kalkık (yaklaşık 125-130 derece). Daha erken biliyorum ama bu burun düşmez diye düşünüyorum :(

Revizyon için iyi doktor önerileriniz?
Ameliyat olduğuma o kadar pişmanım kiiii resmen çirkinleşmek için olmuşum :KK42:

Merhaba kızlar

Şu an o kadar mutsuzum kiiii evde kapaniyorum. İki ay oldu ameliyat olalı. Burnum aşırı kısaltılmış ve ucu çok kalkık (yaklaşık 125-130 derece). Daha erken biliyorum ama bu burun düşmez diye düşünüyorum :KK43:

Ameliyat olduğuma o kadar pişmanım kiiii resmen çirkinleşmek için olmuşum :KK42:
Aramıza hoşgeldin ben 6 ay oldu ameliyat olali. İner biraz ama kisalik kalıyor. Ben revizyon görüşmeleri yapmaya başladım bile. Asıl sorun ifade çirkin kalkiklik yakışmadı.

Fotoğraf atar mısınız ne kadar kalkık bakalım

Merhaba kızlar

Şu an o kadar mutsuzum kiiii evde kapaniyorum. İki ay oldu ameliyat olalı. Burnum aşırı kısaltılmış ve ucu çok kalkık (yaklaşık 125-130 derece). Daha erken biliyorum ama bu burun düşmez diye düşünüyorum :KK43:

Merhaba aynı sorun bendede var 2 ay oldu tekrar ameliyat olamam siz tekrar oldunuz mu?

Merhaba kızlar

Merhaba kalkıklık indi mi benim 2 ay oldu aynı sizin gibiyim

Back
X