- 10 Mart 2020
- 57
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi hira123hira
-
Arkadaşlar merhaba ameliyatımın 25.günü ancak burnum eskisinden daha büyük ve kanatları resimde gördüğünüz gibi duruyor burun ameliyatından sonra burun büyümesi diye bir şey yok değil mi? kanatlara dokunmadı ödem diyor ama 25 gün çok fazla değil mi? Genel itibariyle önden de kalın ve dümdüz kemiksiz bir burun duruyor sizce neden böyle tecrübeleri arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen
Ameliyat daha cok yeni ben de odemdir diye dusunuyorum.yandan da cok guzel gorunuyor :)Arkadaşlar merhaba ameliyatımın 25.günü ancak burnum eskisinden daha büyük ve kanatları resimde gördüğünüz gibi duruyor burun ameliyatından sonra burun büyümesi diye bir şey yok değil mi? kanatlara dokunmadı ödem diyor ama 25 gün çok fazla değil mi? Genel itibariyle önden de kalın ve dümdüz kemiksiz bir burun duruyor sizce neden böyle tecrübeleri arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen
Fıstık gibi olmuş ödem merak etmeyinArkadaşlar merhaba ameliyatımın 25.günü ancak burnum eskisinden daha büyük ve kanatları resimde gördüğünüz gibi duruyor burun ameliyatından sonra burun büyümesi diye bir şey yok değil mi? kanatlara dokunmadı ödem diyor ama 25 gün çok fazla değil mi? Genel itibariyle önden de kalın ve dümdüz kemiksiz bir burun duruyor sizce neden böyle tecrübeleri arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen
çok sağolun ancak kocaman duruyor yüz hatlarımda hala inmediği için küçük bi baloncugum diyebilirimFıstık gibi olmuş ödem merak etmeyin ❤
çok sağolun ancak kocaman duruyor yüz hatlarımda hala inmediği için küçük bi baloncugum diyebilirimAmeliyat daha cok yeni ben de odemdir diye dusunuyorum.yandan da cok guzel gorunuyor :)
Benim de 22. Günüm buna benziyor biraz burnum ödemden dolayı 2 ayda yüzde 80 ödem geçiyor sabırlı ol bende çok evham yapmıştımArkadaşlar merhaba ameliyatımın 25.günü ancak burnum eskisinden daha büyük ve kanatları resimde gördüğünüz gibi duruyor burun ameliyatından sonra burun büyümesi diye bir şey yok değil mi? kanatlara dokunmadı ödem diyor ama 25 gün çok fazla değil mi? Genel itibariyle önden de kalın ve dümdüz kemiksiz bir burun duruyor sizce neden böyle tecrübeleri arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen
Benim iki ay olacak hala odem oldugunu dusunuyorum ki umarim vardir alisamadim cunkuçok sağolun ancak kocaman duruyor yüz hatlarımda hala inmediği için küçük bi baloncugum diyebilirimderimin orta kalın derilikte oldugunu söyledi doktorum
özelden resim atabilir misiniz acaba :)Benim iki ay olacak hala odem oldugunu dusunuyorum ki umarim vardir alisamadim cunkusizin gecegini dusunuyorum☺
inmeye başladı mı burnunuz peki gün gün biz mi fark edemiyoruz acaba aynada hergün foto çekiyorum mesela ilk 10.günle suan cok farklı ama son zamanlarda gün gün çeksemde fark göremiyorumBenim de 22. Günüm buna benziyor biraz burnum ödemden dolayı 2 ayda yüzde 80 ödem geçiyor sabırlı ol bende çok evham yapmıştım
Ben foto çekmeyi bıraktım açıkçası sadece uyanır uyanmaz direk burnuma bakıyorum bazen şiş oluyor bazen o şiş biraz inmiş oluyor haftaya cuma bir ay olacak sabırla bekliyoruminmeye başladı mı burnunuz peki gün gün biz mi fark edemiyoruz acaba aynada hergün foto çekiyorum mesela ilk 10.günle suan cok farklı ama son zamanlarda gün gün çeksemde fark göremiyorum
Canım merhaba 1.ayım doldu o bahsettiğim eşitsiz görüntü vardı ya şuan böyle bir hal aldı bak sağ daha yukarda gibi sence normal mi zaman geçtikçe azalıyor ama yükseklik aynı duruyorCanım net ödem ya daha çoookkk yeni
Canım merhaba 1.ayım doldu o bahsettiğim eşitsiz görüntü vardı ya şuan böyle bir hal aldı bak sağ daha yukarda gibi sence normal mi zaman geçtikçe azalıyor ama yükseklik aynı duruyorooo siz çok evham yapmışsınız burnun tam şeklini alması 1 seneden fazla sürüyor ödemlerin inmesi en az 6 ay
canım merhaba burnun ne durumda kaç aylık oldu belli bir fark var mı küçüldü mü?Ben de aynı durumdayım. Sadede kemerim alınmış gibi.2 ay oldu bugün. Ödem dolu biliyorum ama hiç ameliyat olmuş gibi değil burnum o kadar büyük ve biçimsiz ki
Merhabalar. 4 ayıma girdim evet eskiye oranla küçülme var. Soldan sıkıntı yok sağ profilden hala kemer var gibi. Eskiye oranla önden de baya inceldi. Tabi özellikle ucunda ve kanatlarda şişlikler olduğunu anlıyorum. Ucu hala sert ve hassas. Sabahları daha şiş oluyor akşama Doğru iniyor. Dediğim gibi incelme oldu. İnsallah daha da olacak.canım merhaba burnun ne durumda kaç aylık oldu belli bir fark var mı küçüldü mü?
gözün aydın canım cok sevındım darısıı basıma ınsallahMerhabalar. 4 ayıma girdim evet eskiye oranla küçülme var. Soldan sıkıntı yok sağ profilden hala kemer var gibi. Eskiye oranla önden de baya inceldi. Tabi özellikle ucunda ve kanatlarda şişlikler olduğunu anlıyorum. Ucu hala sert ve hassas. Sabahları daha şiş oluyor akşama Doğru iniyor. Dediğim gibi incelme oldu. İnsallah daha da olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?