Burun ve kanat büyüklüğü Acil yardım lütfen (resimli)

hira123hira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
57
4
1
33
Arkadaşlar merhaba ameliyatımın 25.günü ancak burnum eskisinden daha büyük ve kanatları resimde gördüğünüz gibi duruyor burun ameliyatından sonra burun büyümesi diye bir şey yok değil mi? kanatlara dokunmadı ödem diyor ama 25 gün çok fazla değil mi? Genel itibariyle önden de kalın ve dümdüz kemiksiz bir burun duruyor sizce neden böyle tecrübeleri arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen 🙏

Arkadaşlar merhaba ameliyatımın 25.günü ancak burnum eskisinden daha büyük ve kanatları resimde gördüğünüz gibi duruyor burun ameliyatından sonra burun büyümesi diye bir şey yok değil mi? kanatlara dokunmadı ödem diyor ama 25 gün çok fazla değil mi? Genel itibariyle önden de kalın ve dümdüz kemiksiz bir burun duruyor sizce neden böyle tecrübeleri arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen 🙏

Canım net ödem ya daha çoookkk yeni

Ameliyat daha cok yeni ben de odemdir diye dusunuyorum.yandan da cok guzel gorunuyor :)

Fıstık gibi olmuş ödem merak etmeyin ❤️

Benim de 22. Günüm buna benziyor biraz burnum ödemden dolayı 2 ayda yüzde 80 ödem geçiyor sabırlı ol bende çok evham yapmıştım😅

çok sağolun ancak kocaman duruyor yüz hatlarımda hala inmediği için küçük bi baloncugum diyebilirim :KK43: derimin orta kalın derilikte oldugunu söyledi doktorum
Benim iki ay olacak hala odem oldugunu dusunuyorum ki umarim vardir alisamadim cunku 🔫 sizin gecegini dusunuyorum☺️

Benim de 22. Günüm buna benziyor biraz burnum ödemden dolayı 2 ayda yüzde 80 ödem geçiyor sabırlı ol bende çok evham yapmıştım😅
inmeye başladı mı burnunuz peki gün gün biz mi fark edemiyoruz acaba aynada hergün foto çekiyorum mesela ilk 10.günle suan cok farklı ama son zamanlarda gün gün çeksemde fark göremiyorum :(

Ben de aynı durumdayım. Sadede kemerim alınmış gibi.2 ay oldu bugün. Ödem dolu biliyorum ama hiç ameliyat olmuş gibi değil burnum o kadar büyük ve biçimsiz ki

inmeye başladı mı burnunuz peki gün gün biz mi fark edemiyoruz acaba aynada hergün foto çekiyorum mesela ilk 10.günle suan cok farklı ama son zamanlarda gün gün çeksemde fark göremiyorum :(
Ben foto çekmeyi bıraktım açıkçası sadece uyanır uyanmaz direk burnuma bakıyorum bazen şiş oluyor bazen o şiş biraz inmiş oluyor haftaya cuma bir ay olacak sabırla bekliyorum 😅

ooo siz çok evham yapmışsınız burnun tam şeklini alması 1 seneden fazla sürüyor ödemlerin inmesi en az 6 ay
Canım merhaba 1.ayım doldu o bahsettiğim eşitsiz görüntü vardı ya şuan böyle bir hal aldı bak sağ daha yukarda gibi sence normal mi zaman geçtikçe azalıyor ama yükseklik aynı duruyor

canım merhaba burnun ne durumda kaç aylık oldu belli bir fark var mı küçüldü mü?
Merhabalar. 4 ayıma girdim evet eskiye oranla küçülme var. Soldan sıkıntı yok sağ profilden hala kemer var gibi. Eskiye oranla önden de baya inceldi. Tabi özellikle ucunda ve kanatlarda şişlikler olduğunu anlıyorum. Ucu hala sert ve hassas. Sabahları daha şiş oluyor akşama Doğru iniyor. Dediğim gibi incelme oldu. İnsallah daha da olacak.

Merhabalar. 4 ayıma girdim evet eskiye oranla küçülme var. Soldan sıkıntı yok sağ profilden hala kemer var gibi. Eskiye oranla önden de baya inceldi. Tabi özellikle ucunda ve kanatlarda şişlikler olduğunu anlıyorum. Ucu hala sert ve hassas. Sabahları daha şiş oluyor akşama Doğru iniyor. Dediğim gibi incelme oldu. İnsallah daha da olacak.
gözün aydın canım cok sevındım darısıı basıma ınsallah

Back
X