A ayseyaren Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2017 89 6 86 31 15 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseyaren #1 ameliyat olalı 5 ay oldu ama hala yamuk çıkıyor fotograflarda ödemlerden midir? Şişlikler inince geçer mi?
ameliyat olalı 5 ay oldu ama hala yamuk çıkıyor fotograflarda ödemlerden midir? Şişlikler inince geçer mi?
S Slvaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2017 46 13 3 31 15 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseyaren #2 Yamukluk ne tarafa doğruysa diğer tarafa doğru masaj yapın doktorum bana yamukluk olursa diğer tarafa doğru masaj yapmamı söyledi.
Yamukluk ne tarafa doğruysa diğer tarafa doğru masaj yapın doktorum bana yamukluk olursa diğer tarafa doğru masaj yapmamı söyledi.
A ayseyaren Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2017 89 6 86 31 16 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseyaren #3 Slvaa .!.: Yamukluk ne tarafa doğruysa diğer tarafa doğru masaj yapın doktorum bana yamukluk olursa diğer tarafa doğru masaj yapmamı söyledi. Genişletmek için tıkla... Beş ayda normal mi?
Slvaa .!.: Yamukluk ne tarafa doğruysa diğer tarafa doğru masaj yapın doktorum bana yamukluk olursa diğer tarafa doğru masaj yapmamı söyledi. Genişletmek için tıkla... Beş ayda normal mi?
S Slvaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2017 46 13 3 31 16 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseyaren #4 Normal olup olmadığını bilmiyorum ama masajın etkisinin olduğunu biliyorum. Sürekli takip et kayma oldukça masaj yap diğer tarafa.
Normal olup olmadığını bilmiyorum ama masajın etkisinin olduğunu biliyorum. Sürekli takip et kayma oldukça masaj yap diğer tarafa.