Burun

Onden buyuk duzgun fakat yandan egri cok kemerli kaba bir yapisi var. Nefes almakta sorun çekmiyorum. Ancak bazı insanlarin cirkin dedigini demeyelerinde bir konu acildiginda cok sivri seninki diye begenmediklerini konustuklarini biliyorum babam da kemeri aldiralim kizim dedi kaç kere buyuk burnun goze batıyor dedi. Beni insanlar genelde hos bulurlar ancak yandan tek foto çekilmem. Sacimi toplayip pek cikmam burnumun kaba yapısı ortaya cikacak diye. Isterseniz foto da atabilirim. Yandan biraz eğriliği gitse kafi . Öyle cok güzel olsun hokka gibi kalksın istemiyorum Allahin yarattigi gibi.kalsin yandan egri sivri estetige aykiri durmasin

Canim benimki de ayni öyleydi doktorum da küçük bi burundan yana olmadi yüzüne gitmez dedi istersen yine de yapariz dedi. Ama bana sorarsan doğal bitisli bir burun olsun dedi.
Benim sorunlar giderildi kemer alindi, yanlardan daraltildi, ucu kaldirildi ve delikler hafif daraltildi.
Hokka gibi değil ama en azindan kasmadan fotoğraf cekilebildigim yandan da gayet düzgün duran bir burun oldu.
Umarim şişlikler inince de inşallah memnun kalirim. Şişlikler inince ucu da düz duracak dedi doktor, bakalim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şuan senin için cektim. Yanaklarim ve dudak üstü şiş hala.

Eklentiler

• $1407242882455.webp
    $1407242882455.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 92
Canım ameliyat öncesi resmin varmı paylaşabilirmisin..

Ameliyat öncesi berbat bir Burnum olduğu için profilden foto cekilmezdim ama yine de burnumun tam görülebildiği bir foto bulmaya caliscam canim

Ameliyata giderken. Burda Burnum gayet yakindan görünüyor. Kemeri de vardi onu da hesaba kat canim

Eklentiler

• $1407276784451.webp
    $1407276784451.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 83
Ameliyata giderken. Burda Burnum gayet yakindan görünüyor. Kemeri de vardi onu da hesaba kat canim

Aslında önden görünen burnun kötü denilemez. Yan profilden görmediğim için birşey diyemiyorum ama rahatsız olduğuna göre oldukça kemerliydi.. Şişlerin insin de bikaç ay sonra tekrar foto koyarsın..;)

Aslında önden görünen burnun kötü denilemez. Yan profilden görmediğim için birşey diyemiyorum ama rahatsız olduğuna göre oldukça kemerliydi.. Şişlerin insin de bikaç ay sonra tekrar foto koyarsın..;)
Evet canim kemerliydi. Bizim aileden gelen bisey zaten karadenizli de değiliz ama bilemedim:)) burun kemigim düz hatta çok hafif kavisli iniyor eskiden bildiğin cikinti vardi orda yaa. Burun mevzusu acilinca ya evet seninki biraz kemerli diyolardi. Zaten önden o şekilde görünen bi burun ne kadar düzgün olabilir ki:)

Back
X